Lezen: interview met Sander van Doorn over album, ibiza en identity

Ivo Mollemans | 7 maart 2017
Ibiza

Een van de beste en bekendste Nederlandse dj’s werd onlangs geïnterviewd door We Rave You in een exclusief interview waarin verschillende onderwerpen werden aangehaald. Sander weet als sinds jaar en dag bovenop de dance industrie te zitten en hij heeft met nummers als ‘Neon’, ‘Project T’ en ‘Ori Tali Ma’ veel waardering weten te creëren voor wat hij doet.

Het succes van Sander

In zijn tijd als dj heeft hij naast het maken van eigen nummers ook veel nummers van anderen uitgebracht via zijn eigen label Doorn Records. Zowel nieuw talent als bekende producers zijn welkom bij het label en daarnaast heeft hij ook met zijn Identity radioshow grote successen geboekt. Alsof alle singles nog niet genoeg waren heeft hij ook nog eens twee albums uitgebracht en het lijkt erop dat daar een derde aan kan worden toegevoegd aan het einde van dit jaar.

LEES OOK: Management Axwell /\ Ingrosso bevestigt: Years ID zal niet verschijnen 

Nieuw, nieuw, nieuw!

In het interview met We Rave You brengt hij namelijk zelf naar voren dat hij ermee bezig is. Hij zegt daarnaast dat het iets anders gaat worden dan wat men nu van hem gewend is en dat klinkt veelbelovend. Op Ultra Miami gaat hij een speciale show houden in de aanloop naar het album dus het lijkt er ook op dat een groot deel van het album al bijna klaar is.

In het interview komen ook het begin van zijn carrière, zijn samenwerkingen met Oliver Heldens en zijn ervaringen met het party eiland Ibiza naar voren. Lees het hele interview van We Rave You hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws