Club Hï op Ibiza komt met een nieuw concept

Ivo Mollemans | 16 maart 2017
Ibiza

De jaren van club Space op Ibiza zijn verleden tijd en de locatie is overgenomen door de Ushuïa groep. Deze groep is in het bezit van veel locaties op het party-eiland. Hun feesten en discotheken lijken eerder op festivals dan clubavonden.

Hï neemt het over

De één is blij met deze invloedrijke groep, de ander ziet liever het klassieke Ibiza waar techno en house beter vertegenwoordigd zijn. Hoe je het ook wendt of keert, technotempel Space is niet meer, en vanaf nu staan ook dj’s als Oliver Heldens en Martin Garrix achter de decks.

LEES OOK: Ultra schrapt Zeds Dead van line-up

Glitterbox

Natuurlijk is er ook flink nagedacht over de toekomstige feesten in . Om toch de oude, succesvolle dagen van Space niet te vergeten, organiseert de organisatie regelmatig 'The Glitterbox'. Een themafeest als een soort throwback en ode aan de dagen waarin house, techno en disco nog overal gedraaid werden. Ook de cultuur waarin clubbers met elkaar omgingen, wordt overgenomen. Iedereen mag naar binnen zonder voorkeur voor kleur, geslacht, geaardheid en leeftijd.

De aankondiging van het nieuwe feestseizoen ziet er in ieder geval gelikt uit!

‘Experience dj masters, renowned for their musical selection and turntable technique, lay down a soundtrack spanning 40 years of joyful, uplifting dance music.’

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws