Armin van Buuren & Sunnery James & Ryan Marciano terug op Ibiza

Stijn van Beers | 24 januari 2018
Ibiza

Armin van Buuren & Sunnery James & Ryan Marciano

Na het succes van vorig jaar, waar Armin van Buuren elke week in The Theatre optrad en Sunnery James & Ryan Marciano in The Club, zijn deze drie dj’s van Nederlandse bodem terug! Ook dit jaar zullen de drie elke woensdag van de week club Hï compleet afbreken, met Armin in room 1 en Sunnery & Ryan in room 2.

Dat vorig jaar een succes was, bleef niet onopgemerkt. Deze populaire residentie kreeg veel aandacht door de betoverende sets die de dansvloer in beweging brachten, mede door een mix van de lekkerste platen van het moment.

Club Hï

Vorig jaar werd bekend dat er een nieuwe club zou openen op Ibiza, namelijk Club Hï. De splinternieuwe club van Ushuaïa Entertainment zou streven naar vereniging van de hoogste normen van muziek en entertainment, waardoor de muziekervaringen nog beter zouden worden. Vorige zomer nodigde de club de grootste namen in de scene uit, denk hierbij aan Armin van Buuren, Joris Voorn en Black Coffee.

Ook dit jaar zal de Hï weer groot uitpakken om ervoor te zorgen dat Ibiza toch de feesthoofdstad van de wereld blijft in de zomer. Elke woensdag zullen Armin van Buuren & Sunnery James & Ryan Marciano een avond hosten en elke vrijdag zal het ‘Glitterbox’ concept de toon voeren, maar hierover zullen we later vast meer horen.

Lees ook: Hardwell dropt deze week iedere dag een nieuwe track

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws