Het ambassadeurschap van Hardwell voor Dance4life

Peter Güldenpfennig | 7 november 2014
interviews


Dance4life werkt samen met jongeren aan een wereld zonder aids. Ze doen dit door middel van seksuele voorlichting, en maken gebruik van muziek en dans om jongeren hierbij te betrekken en inspireren. Ook motiveert Dance4life jongeren om zélf in actie te komen en de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. Dit van oorsprong Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in ruim twintig landen verspreid over vijf continenten.

Hardwell als ambassadeur

In april van dit jaar werd bekend dat Hardwell ambassadeur van Dance4life is geworden. Hiermee voegt hij zich in het rijtje van onder andere Doutzen Kroes, Erik Arbores, Don Diablo en Headhunterz.

Zijn ambassadeurschap werd kracht bij gezet op vrijdag 6 juni, toen hij belangeloos optrad in Het Concertgebouw Amsterdam tijdens Dance4life 10 years. Vanaf 2015 wordt in samenwerking met ALDA Events van elk ticket dat wereldwijd verkocht wordt een donatie aan Dance4life geschonken. Dat betekent dat jij automatisch meehelpt als Hardwell op 23 en 24 januari in Ziggo Dome staat voor het kickoff-weekend van zijn I AM Hardwell – United We Are-wereldtournee.

Wil je meer informatie over Dance4life? Bezoek dan de officiële webpagina en lees hoe jij in actie kunt komen voor een wereld zonder aids!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws