'Het belletje over Miami was heel bijzonder'

Jonas | 12 maart 2016
interviews

Julian Jordan staat een grootse week te wachten. Vrijdag opent hij de Mainstage van Ultra Miami. In de aanloop naar het megafestival spraken wij even met de 20-jarige dj.

Het wordt de eerste keer voor Julian dat hij mag draaien op Ultra. Des te verrassender is het dat de dj uit Apeldoorn de mainstage mag openen. ‘Ik besef het eigenlijk nog niet echt, Ultra Music Festival is altijd één van mijn grootste dromen geweest. Dat ik daar nu mag staan is echt heel onwerkelijk’, vertelt de oud-student van de Herman Brood Academie.

‘Wie weet zullen mijn volgende tracks uitgebracht worden onder STMPD Records’

Julian Jordan

‘Het leuke aan Miami is dat tijdens Ultra je overal collega-dj’s tegenkomt', zegt Jordan. 'Ik zie wel wie ik tegenkom en met wie ik op ga trekken, mijn team gaat in ieder geval mee en een fotograaf om alles vast te leggen. Ik heb er enorm veel zin in.' 

De dj hoorde deze week pas dat zijn show de opening betrof. ‘Ik werd gebeld door mijn manager en was door het dolle heen dat ik naar Miami mocht. Toen ik later doorhad dat het om de mainstage ging, kon ik het echt niet geloven. Het was een heel bijzonder moment.' Hij kijkt erg uit naar zijn optreden. ‘Vooraf varen we met een boot naar het terrein. Ik verwacht heel veel enthousiaste mensen, het is nu al spannend.'

STMPD Records

Julian Jordan brak vorige maand met zijn platenlabel Spinnin’ Records. Hij zat afgelopen week in de studio met zijn maatje Martin Garrix, die net een nieuw platenlabel heeft opgericht. ‘Wie weet zullen mijn volgende tracks uitgebracht worden onder STMPD Records’, sluit Julian af.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws