Fedde Le Grand over Koningsdag 2016: 'Gevoel van saamhoorigheid!'

Martijn Bastianen | 26 april 2016
interviews

Fedde Le Grand is ook weer van de partij deze Koningsdag! Ook deze pionier heeft iets met de nationale feestdag! Hieronder zie je zijn favoriete tracks van dit moment en waarom hij Kingsday zo chill vindt.

Fedde Le Grand over Koningsdag: 'Koningsdag blijft ieder jaar weer een bijzonder feestje! Los van de hoeveelheid supertoffe evenementen die op iedere hoek van de straat wel zo'n beetje te vinden zijn, geeft de zee aan oranje toch ook echt een gevoel van samenhorigheid. Iedereen is samen aan het feesten die dag, zo zou het altijd moeten zijn! Dit jaar ben ik zelfs teruggekomen van mijn vakantie op Bali dus ik heb hoge verwachtingen van de oranje feestgangers!'

1. Fedde Le Grand - 'Rhythm Of The Night (Club Mix)' 

Deze track van mij is net uit op Beatport, dus kan niet ontbreken natuurlijk! Daarnaast merk ik bij bijna ieder optreden dat het publiek super hard los gaat en uit volle borst meezingt!

2. Billy Kenny & Aaron Jackson - 'Right Here'

Een nieuwe frisse techno-sound die op clubfeestjes het erg goed doet. Ik ben behoorlijk fan aan het raken van de groove van Billy Kenny.

3. Lukas Graham - '7 Years (Fedde Le Grand Bootleg)' 

'7 Years' is een van de mooiste platen van het moment maar natuurlijk in de originele variant niet draaibaar op een goed house-feestje! Vandaar een eigen variant!

4. Format:B - 'Chunky'

Ik ben erg blij dat er steeds meer “gegrooved” mag worden. Format B draait al behoorlijk lang mee en zijn producties zijn altijd super vet!

5. Sander van Doorn & Gregor Salto - 'Tribal'

Top plaat voor op de grotere podia! Een echte banger van Nederlandse bodem, rechttoe rechtaan tribal groove!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws