Lezen: interview met Bonobo over nieuwe album en verhuizing

Ivo Mollemans | 11 januari 2017
interviews

Kortgeleden had The Independent de kans om een interview af te nemen met Simon Green, beter bekend als Bonobo. Hij komt oorspronkelijk uit Groot Brittannië, maar is verhuist naar Los Angeles. In zijn interview met The Independent vertelt hij onder andere over zijn nieuwe album (wat alweer zijn zesde album wordt) en zijn ervaringen over het leven buiten de UK.

Het leven van Bonobo

Alles wat Bonobo doet straalt een zekere mate van ‘Engelsheid’ uit. Hij is het niet gewend om tussen zoveel mensen te wonen en dat legt hij ook uit in het interview. Het huis van Jon Hopkins is niet ver van zijn eigen woning verwijderd en ze zitten allebei een beetje in dezelfde situatie dus besloten ze om samen tijd door te brengen. En als twee artiesten meerdere keren samen in dezelfde ruimte zitten moet daar ook een product uitkomen. Dat is ook gebeurd bij Jon en Simon, want Jon is de pianist die te horen is op de titel track van Bonobo’s nieuwe album ‘Migration’.

LEES OOK: Dit zijn Carl Cox’s plannen voor na zijn dj carrière

In het interview vertelt Bonobo van alles over zijn nieuwe album. Hoe hij de titels heeft bedacht van de albums en hoe het productieproces is gegaan, maar ook wat hij vind van de huidige dance industrie. Het interview geeft je als lezer en als fan een betere kijk op de keuzes die Bonobo maakt en heeft gemaakt. Het album van Bonobo genaamd ‘Migration’ zal op 13 januari uitkomen.

Het hele interview van The Independent met Bonobo is hier te lezen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws