Interview met Yellow Claw in aanloop naar Valentijnsdag

Ivo Mollemans | 23 januari 2017
interviews

Februari mag dan wel de kortste maand van het jaar zijn, er zit wel een van de meest bekende dagen van het jaar in. Op 14 februari zal Valentijnsdag weer gevierd worden door een hele hoop verliefde mensen over de hele wereld. Velen laten die dag niet zomaar voorbijgaan en daar waar de een ervoor kiest om er een rustige dag van te maken gaat de ander misschien wel liever gewoon naar een festival toe om de dag feestend door te komen.

Crush festival

Insomniac speelt in op die laatste groep mensen met het Crush festival dat gehouden gaat worden in Texas. Yellow Claw, Keys N Krates, Cheat Codes en meer zullen op 11 februari de dag van de liefde samen met een hoop andere mensen op grandioze wijze gaan vieren. In de aanloop naar die dag heeft Your EDM een interview met Yellow Claw gehad waarin ze het kort hebben over een aantal verschillende dingen.

LEES OOK: Kingsland viert vijfjarig bestaan op vijf verschillende locaties

Interview met Yellow Claw

Zo wordt er nog eens gevraagd naar wat er veranderd is nu Bizzey als MC weg is, maar natuurlijk moet er ook even poolshoogte genomen worden omtrent het nieuwe album. Eerder al lieten de mannen via hun socials weten dat het tweede album inmiddels klaar is, maar een releasedatum blijft uit. Ten slotte wordt er gevraagd naar hoe een festival eruit zou zien als Yellow Claw het mocht organiseren en daarop geven ze een heel duidelijk antwoord.

Lees het hele interview tussen Your EDM en Yellow Claw hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws