Luisteren: Zedd over zijn benefietconcert

Ivo Mollemans | 14 februari 2017
interviews

Zedd wil met zijn benefietconcert ACLU (American Civil Liberties Union) gaan helpen. Deze organisatie zet zich in voor de vrijheden en rechten van de burgers in Amerika en dat is de afgelopen tijd een zeer controversieel onderwerp geweest. De tickets voor dit concert zijn op 9 februari in de verkoop gegaan en Zedd lichtte in een interview op 102.7 KIIS FM wat meer toe over wat het evenement precies inhoudt.

Zedd komt met veel nieuws

Het interview van 10 minuten lang werd afgenomen door presentator JoJo, maar gaat niet alleen over het benefietconcert. Het interview begint over Zedd’s obsessie met sap en de video’s die Zedd bijna dagelijks op Snapchat en Instagram zet. Ook kon het niet uitblijven dat het over nieuwe muziek zou gaan. De nieuwe samenwerking van Zedd met Alessia Cara genaamd ‘Stay’ is ook nog even onderwerp van de dag en dit nummer zal op 24 februari uitkomen. Hij laat een hele korte preview van het nummer horen, maar hij houdt voor de rest wel geheim hoe het verder klinkt. Daarnaast is de kans op een nieuw album ook aanwezig, maar Zedd wil zich nu gewoon focussen op het maken van zoveel mogelijk goede muziek.

LEES OOK: Moogfest komt met anti-discriminatiestage

Het interview wordt tenslotte afgesloten met het benefietconcert. Dit zal plaatsvinden op 3 april bij het STAPLES Center in Los Angeles en het heet ‘#WELCOME’. Op de line-up bevinden zich onder andere Skrillex, Bebe Rexha, Macklemore, Imagine Dragons en Incubus.

Luister het hele interview hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws