Interview: Philip Young

redactie | 17 juli 2009
interviews

Peesphow is toe aan de tweede editie, een editie die in het teken staat van gekkigheid, Belgische bourgondische taferelen en een heerlijke fashionweek kick off afterparty.

Na een kunstenaarscontest namens Boomerang Creative voor het ontwerp van de nieuwe Peepshow flyer van 19 september zijn er honderden inzendingen binnengekomen en heeft de beheerder van het Peepshow sleutelgat de 25 beste inzendingen eruit gekozen, waarvan 1 winnaar, die op de avond zelf bekend word gemaakt. Dus verwacht deze avond veel arti farti types, gure housers en heerlijke modelletjes...

Tekst: Frank Böhm

Hoe is het met je, waar ben je allemaal mee bezig op dit moment?

Het gaat erg goed, na wat jaren investeren gaat het nu echt de goede kant op, heb een bomvol festival seizoen (al gehad), sta o.a. op Welcome To The Future, Mystery Land, Loveland, Lief Festival en host een tent op het Sneakerz Festival met o.a. Bart Skils en Lauhaus. Daarnaast zit ik dagelijks in de studio en komt er binnenkort een nieuwe plaat uit op 90 Watts Records met remixen van David Labeij en Darke uit Italië. En samen met True Identity vorm ik een live act genaamd Kamouflage, waar we dit moment een dikke underground klapper mee hebben, een bootleg, dus kan helaas om een rechtenkwestie niet zeggen welke ;-)

PeepshowHoe onderscheidt Peepshow zich van andere feestjes?

In principe niet, want het wordt zoals menig ander feestje gegeven in een goede club met goed geluid. Het verschil is alleen dat ik dj’s echt uitkies op hun kracht achter de tafels, zeker ook hun producties maar ik hou vooral van dj’s van de oude stempel met een sterk verhaal in hun sets en een goede voorbereiding. Daarnaast nodig ik altijd heel veel zwoele meisjes uit dat helpt eigenlijk nog het beste haha!

Wat kan men verwachten zaterdag?

Een hoop oude rotten uit het nachtleven! Mensen die het nog niet verleerd zijn maar ze wat beter plannen, en dus naar Peepshow komen, aansluitend op mijn dj verhaal heb ik gekozen voor Belgische underground cultheld en resident van Cafe d’Anvers dj Prinz, deze man maakt van zijn dj sets echt een muzikaal verhaal maar toch ook een knallend feest, daarnaast heb ik Presetone en mijzelf back2back met Jan Van Kampen in de grote zaal. De bovenzaal zal vooraal een old school techno en disco festijn worden met Casper Tielrooij, Jama en Mevr Bloesje Vol & Mnr Broekje Vol, need I say more?

Wat zijn je plannen voor de rest van het jaar?

Lekker veel draaien, en heel veel muziek maken, er komen binnenkort releases uit op Tik Tok Music, All Is One Records en 90 Watts Records en… mijn overstap op traktor scratch in gaan vullen. Daarnaast kleine gekke intieme feestjes geven maar daarover later meer.

Heb je nog tips voor beginnende djs/producers?

Als dj, probeer weer een verhaal te maken, de dj sets gaan weer old school de diepte in gelukkig, onderscheid je daarmee. En in de studio eigenlijk hetzelfde, zorg dat jou handtekening elke keer weer te horen is.

Wat wil je nog meer kwijt?

Ik hoop alleen maar dat ik de komende tijd mensen lekker kan beroeren in de disco...dat is het enige wat telt, daarnaast moet iedereen zaterdag gezellig langskomen, en geef ik 1 augustus een hele dikke afterparty in Noord na Welcome To The Future met o.a. De Man Zonder Schaduw, zie jullie daar!

Peepshow

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

8 euro voorverkoop, 10 euro aan de deur

Open: 22.00 tot 05.00

www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws