Interview: Carlos Valdes

redactie | 27 maart 2009
interviews

Gister vond de allerlaatste editie van Vreemd in de Sugar Factory plaats. Waarom? We vroegen het Carlos Valdes!

Tekst: Frank Böhm

Wat ga je voor nieuws doen?

Ik ga vanaf 16 april in samenwerking met Trouw in Amsterdam elke week Vinyl People doen, om de nostalgische herinnering van de jammerlijk verdwenen platenzaken de afgelopen jaren weer terug te brengen.
Carlos Valdes
Hoe kwam je destijds op de naam Vreemd?

Ik moest heel snel een naam bedenken en zocht naar iets allesomvattends voor wat ik wilde neerzetten. Vreemd kwam als een ingeving en meteen was ik verknocht aan de naam. De naam heeft de lading de afgelopen vier jaar wel gedekt!

Welke artiest had je ooit willen boeken op Vreemd maar is niet gelukt en waarom?

Ricardo Villalobos, bij nader inzien snap ik nu ook wel dat dit niet zo snel was gelukt aangezien de locatie gewoon te klein was en die gast alleen maar voor een bepaalde fee zou kunnen komen. Een illusie minder... Maar in elk geval heb ik altijd iedereen die ik echt graag heb willen boeken geboekt, al had ik bepaalde mensen vaker willen neerzetten.

Maar Vreemd gaat wel door op andere plekken?

Vreemd gaat sporadisch door met samenwerkingen met andere organisaties of eigen producties op andere locaties. De eerst volgende word de 26ste april in Leiden, maar er kan altijd nog wat gebeuren voor die tijd, dat houden we open.
Carlos Valdes
Wat waren de hoogtepunten en dieptepunten van Vreemd de afgelopen vier jaar?

Hoogtepunt is dat ik vier jaar lang Vreemd heb gedaan en kunnen doen op één plek en met leuke organisaties heb kunnen werken. Het dieptepunt zal zijn dat het voor mij betekent dat ik iets afsluit wat voor mij een hele mooie leerzame en vooral buitengewone periode was en daartussen in zitten nog veel meer hoogte punten en diepte punten, maar ik hou het graag hierbij.

Wat zijn je verdere plannen voor 2009 met Soulrock?

De plannen voor Soulrock zijn vooral doorgaan met waar we mee bezig zijn: het promoten van artiesten en nieuw talent, onze feesten, ons focussen op Vinyl People, het label en ik wil mezelf richten op muziek maken en er komen ook wat dingen uit dit jaar met o.a. Sandrien samen en ook een solo remix, en ongetwijfeld meer.

Wat was je meest vreemde ervaring op Vreemd?

Mijn meest vreemde ervaring was tegen de bar pissende mensen, neukende mensen in rare hoeken en een waar plassex tafereel op het podium op mijn eerste verjaardag met een waar spuitend orgasme van een chick over iemand heen. Ja dat zijn ze toch wel... vuig en vreemd zeg ik maar zo... redelijk hardcore was vreemd af en toe wel... zelf nog een orgie meegemaakt op de dansvloer... ach... niets is vreemd op Vreemd.

Tenslotte, denk je dat je maandag bij de Gouden Kabouter Awards weer tot meest sexy dj uitgeroepen wordt?

Ik weet het niet, er zijn zoveel sexy dj's ;-) en of ik daar de meest sexy van ben? Who knows, maar ik heb er in elk geval één in de pocket, dus die gaat niet meer weg!

www.soulrock.net

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws