Club Manhattan wint Revu’s Nachttempel Verkiezing

Partyscene Redactie | 22 oktober 2008
interviews

‘Bij Manhattan vind je een sfeer die je nergens anders vindt’

Chicks relaxen op de banken van Manhattan

De Arnhemse club Manhattan heeft Revu’s Nachttempel award 2008 gewonnen. De bekendse club van Gelderland hield Club Noa (2) in Leeuwarden en Escape Venue (3) in Amsterdam achter zich.

De club aan de Korenmarkt wordt door de stemmers geprezen vanwege het grote aanbod aan aanstormend dj-talent. De voormalige paardentramremise biedt gemoedelijke avonden aan met vooral house, maar ook soul en lichte R&B. De bezoekers zijn enthousiast over de omvang van de club: niet te groot en daardoor gezellig. Ook de klantvriendelijke prijzen en het geschikte personeel vallen in de smaak. 

Manhattan is de vijfde winnaar van de Nachttempel award. Eerder wonnen Patronaat in Haarlem (2007), Doornroosje in Nijmegen (2006), Paard van Troje in Den Haag (2005) en Las Palmas in Rotterdam (2004).

Love2Party vroeg Revu’s Bryan Benninga om een reactie:

Wat maakt van een club een Nachttempel?

Bryan: “Elke club met een dance-programmering komt in aanmerking voor Revu's Nachttempel Verkiezing. Een echte nachttempel doet wat extra's en biedt haar bezoekers elke week weer de nodige vernieuwing. Er is ruimte voor vernieuwing en talent; en er wordt met hart en ziel gewerkt door iedereen die betrokken is bij de locatie.”

Club Manhattan wint. Dus voor een beter clubnacht, met de beste (inter)nationale dj’s, het beste geluid, de mooiste aankleding en het leukste publiek, moeten we in Arnhem zijn?

'Manhattan geeft opkomend talent een kans'Bryan: “Volgens de stemmers, waar het allemaal om draait, die hun stem hebben gemotiveerd, kwamen de volgende uitspraken naar voren:

‘Manhattan staat bekend als een club waar het snel gezellig is en de bezoekers er altijd zin in hebben om te feesten’

‘Ze doen vaak iets bijzonders met het licht of het geluid’

‘Manhattan geeft opkomend talent een kans, ook om op je bek te gaan’

‘Bij Manhattan vind je een sfeer die je nergens anders vindt’.”

Hoeveel stemmers zijn er geweest, en is dat volgens Revu genoeg voor een betrouwbare uitslag in deze poll?

Bryan: “Er hebben meer dan 11.000 mensen een stem uitgebracht en dat is een mooi aantal.”

De volledige uitslag vind je HIER

Club Manhattan

Revu

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws