5 vragen aan Prins Thomas

Partyscene Redactie | 9 oktober 2008
interviews

“Mijn vrouw vindt mijn muziek helemaal niks”

Prins Thomas, boegbeeld van de populaire Space Disco-sound, staat op zaterdag 25 oktober in de Westerunie tijdens ‘A Space Disco Inferno’. De Noorse dj/producer aan het woord: “Eigenlijk ben ik een luie zakenman.”

 

Met dank aan Chemistry

 

1) Wanneer wordt Prins Thomas gekroond tot koning?

“Die titel is al weggelegd voor mijn zoons Edward en Olaf. Laatstgenoemde heeft trouwens ook de naam van een Noorse koning. Daarom blijf ik maar gewoon de prins.”

2) Wat voor gevoel krijg jij als je naar je muziek luistert?

“Ik probeer plezier te hebben als ik draai en ik hoop dat het publiek dat ook voelt. Soms slaat de vonk niet over en gaan de mensen niet mee in mijn gevoel. Maar als dat Prins Thomas, boegbeeld van de populaire Space Disco-sound, staat op zaterdag 25 oktober in de Westerunie tijdens ‘A Space Disco Inferono’. De Noorse dj/producer aan het woord.wel gebeurt; then it’s magic!”

3) Waar haal jij je inspiratie uit?

"Ik heb altijd een soort natuurlijke drang om muziek te maken. En als ik toe ben aan iets nieuws, duik ik mijn platencollectie in en vind ik daar weer nieuwe inspiratie. Ik kan ook inspiratie halen uit bepaalde films, of wanneer ik speel met mijn kinderen. De oudste is dertien. Hij komt ook mee naar Amsterdam. Hij is in de rebelfase, dus vindt gangsterhiphop leuker dan mijn muziek. Mijn jongste zoon echter is erg open-minded en vertelt mij zelfs wat ik moet draaien.”

4) En de prinses?

"Mijn vrouw vindt mijn muziek helemaal niks en meent dat alles hetzelfde klinkt."

5) Op 25 oktober sta je op ‘A Space Disco Inferno’ tijdens het Amsterdam Dance Event. Zin in?

“Eerlijk gezegd beschouw ik deze boeking als een kans om weer naar Amsterdam te komen en daar een leuke tijd te hebben. Niet als een strategische stap voor mijn carrière, ofzo. Eigenlijk ben ik een luie zakenman.”

Zaterdag 25 oktober: A Space Disco Inferno:

Line up: Prins Thomas, Todd Terje, Charles Webster, Lamb DJ-set, bVoice, Isis, Arjuna Schiks ‘live’, Piet Jan Blauw & Isis 'live', Egbert Jan Weeber, Marcello, A Hunter en Mambo Warriors.

Locatie: Westerunie, Westerliefde, Westergasterras, Westergasterrein

Tijd: 22:00 – 06:00

Prijs: €15,- (vvk) €20,- (dvk)

Voorverkoop en organisatie: Chemistry & All is One

L2P-recensie Prins Thomas presents Cosmo Galactic Prism

L2P-recensie Prins Thomas & Lindstrom - Reinterpretations

Prins Thomas

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws