Terugblikken op 2006 met Warren Fellow

Partyscene Redactie | 28 december 2006
interviews

Nederlanders denken steeds minder in hokjes

Het einde van het jaar is in zicht. Dat betekent dat we deze maand, samen met een aantal prominenten uit de vaderlandse dancescene, gaan terugblikken op 2006 en vooruitkijken naar 2007. Dj's/producers, journalisten, platenbazen en organisatoren: allen delen hun hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar met ons. Ditmaal dj, producer en labelbaas Warren Fellow, die het afgelopen jaar op meerdere tereinen is doorgebroken en als dj zijn debuut maakte op onder meer Innercity en Awakenings.

Alleen al vanwege de optredens in het afgelopen halfjaar is het jaar 2006 voor mij compleet.Muzikaal hoogtepunt: Er zijn dit jaar vele hoogtepunten geweest, maar de plek waar goede muziek en atmosfeer samenkwamen was in Doornroosje tijdens Planet Rose. Ook kippenvelmomenten zijn de sets tijdens Awakenings en Innercity!

Muzikaal dieptepunt: De sluiting van de B.U.M.B in Rotterdam. Zo'n prachtige underground-venue zul je niet snel meer tegenkomen in Nederland.

Aanstormend talent: Qua produceren is Estroe erg goed op weg.

Beste feest van het afgelopen jaar: De closing party van Circoloco in de DC10 op Ibiza. Een groter gekkenhuis met pure muziek kom je niet snel tegen in de rest van de wereld. Bizar dat een door bouwlampen verlichtte dansvloer aan de voet van een landingsbaan zo’n extreme energie kan losmaken bij het publiek.

Voldeed 2006 aan je verwachtingen? Alleen al vanwege de optredens in het afgelopen halfjaar is het jaar 2006 voor mij compleet. Ik ben heel blij dat Nederlanders steeds minder in hokjes denken en openstaan voor nieuwe muziek en geluiden. Deze ontwikkeling zal in de toekomst zeker gaan zorgen voor betere feesten en betere sfeer. Het is eigenlijk een soort ‘Back to the future’. Muziek van tien jaar terug met de huidige technieken en kennis. De ideale combinatie!

Wat moet er beter in 2007? Minder files!

Cd, mp3 en/of vinyl top-11 van 2006:

Er is het afgelopen jaar heel veel goede muziek geproduceerd. Dit is echt een dwarsdoorsnede van wat bij mij erg in de smaak is gevallen. Dus ook niet teveel uitgaan van de volgorde!

 1. Tigerskin - Neontrance
 2. Ame - Rej
 3. Gummihz - Isolate (Sebo K remix)
 4. Oxia - Domino
 5. Martin Buttrich - Full clip
 6. Loco Dice - album: Harissa
 7. Rejected - SL3
 8. Radioslave - Modena
 9. Pier Bucci - Hay consuelo
 10. Rekorder 6.3
 11. Audion - mout to mouth

Eerder blikten we terug met:

Laidback Luke

Nuno dos Santos

Olaf Boswijk & Edo Salgado

Benny Rodrigues

Cliff de L'Isle

Guuz Hoogaerts

Michel de Hey

Sascha Bursian

Warren Fellow

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws