Passion for Ibiza: 8 dagen feesten en genieten

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

Geen Lisa Lashes en gestoorde Engelsen zonder manieren


Van 26 juni tot en met 3 juli organiseren Sound Architecture en Partynight een achtdaagse reis naar Ibiza. Het thema luidt: 'Passion for Ibiza'. Joachim Marijnen legt uit wat dat precies inhoudt: "Het ultieme Ibiza-gevoel: niet alleen feesten, maar ook genieten."

Love2Party: Waarom eigenlijk Ibiza? Zijn er geen andere speciale partybestemmingen in Zuid-Europa?
Joachim: "Het is Ibiza geworden, omdat er dit jaar weer veel leuke dingen gebeuren en er gedurende die week ook veel Nederlanders te bewonderen zijn op het eiland. Zo draait Benny Rodrigues tijdens zijn Spinclub-residentie in de Privilege. Daarnaast staat Rotterdamse trots Secret Cinema op woensdag het eiland te rocken. Ook is Wessel van Diepen met de 538 crew die week aanwezig om Dance Department op te nemen. Verder zijn er heel veel fijne feestjes, waaronder een samenwerking tussen Blue Marlin en Sound Architecture met een leuke line up. Tel daarbij op: lekker weer, zon, zee, een goed hotel en lekker eten. Het ultieme Ibiza-gevoel: niet alleen feesten, maar ook genieten."

Love2Party: Je biedt een 8-daagse reis aan. Wat staat er precies op het programma?
Joachim: "We gaan een aantal feestjes organiseren, maar vooral bezoeken, zoals Circo Loco op maandag met o.a. Luciano, Matt John en Loco Dice. Ook Cocoon in Amnesia mag niet ontbreken, met deze keer Johannes Heil, Miss kitten en Tobi Neumann. Woensdag gaan we hoogstwaarschijnlijk het water op met een aantal dj's, waaronder Prinz van Cafe d'Anvers, Benny Rodrigues, Warren Fellow en ikzelf. Donderdag doen we een feestje in de Blue Marlin zonder pretenties, maar wel met een vette line up. Benny Rodrigues, Grooveyard aka Jeroen Verhey, Warren Fellow, Prinz, ikzelf en nog een aantal leuke internationale gasten."Zonsondergang op Ibiza

Love2Party: De prijs is 599 euro, inclusief enkele feestjes. Welke feesten?
Joachim: "De prijs is inclusief vlucht, hotel, tranfers van luchthaven naar hotel en terug. De boottocht op woensdag en natuurlijk de Sound Architecture-avond in Blue Marlin. Tevens hebben we voor verschillende feesten vrijkaarten die we die week gaan verloten. We hebben ook voor de meeste avonden kortingen gekregen."

Love2Party: De trip is van 26 juni t/m 3 juli. Welke leuke feesten vinden in die tijd plaats?
Joachim: "Teveel om op te noemen, maar onder meer de volgende dj's zijn die week te bewonderen: Tobi Neumann, Johannes Heil (live), Miss Kittin, Tania Vulcano, Luciano, Louie Vega, Roger Sanchez, John Acquaviva, Erick Morillo, Mauro Picotto, Secret Cinema (live), Chris Liebing , Alex Gold, Pete Tong, David Morales, Sander Kleinenberg, David Guetta, MR C, Kenny Dope Gonzalez, Deep Dish, Dan Ghanacia, Matt John en nog veel meer."

Love2Party: Het hotel is gelegen aan het strand van Playa d'en Bossa. Is dat een Brits, Duits of Nederlands stukje Ibiza?
Joachim: "Het is in ieder geval niet in het Engelse gedeelte San Antonio. Dus geen Lisa Lashes en honderden gestoorde Engelsen zonder manieren. Het hotel is gelegen naast het oude centrum bij het Play d'en Bossa, waar soms ook leuke feestjes plaatsvinden op het strand. Het is een nieuw hotel genaamd Club Grabi, direct aan het strand, drie minuten lopen van Space en Bora Bora. Het hotel telt 298 airconditioned studioflatus, heeft een groot terras en twee zwembaden. Ook is er een grote jacuzzi en staan er overal zonnebedjes. Dus als jullie mij zoeken, ben ik daar aan het chillen."

Meer info over deze Ibiza-trip
Het complete overzicht v/e week feesten tijdens Passion for Ibiza Ibiza

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws