Lowlands-people, deel 1

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

Massaal, kolossaal, fenomenaal ... volle zaal


Op Lowlands kom je mensen tegen in alle soorten en maten. De meeste bezoekers komen voor de muziek, sommige voor de sfeer, en andere zijn gewoon verzot op kamperen in de modder. Wij gingen met de camera in de hand, op zoek naar uitersten.

Door: Cynthia





Jessy uit Tilburg komt muzikaal gezien voor Vive la Vete. Maar ook omdat ze inspiratie op wil doen voor haar studie aan de Mode Academy


Deze jongenman was helemaal sprakeloos. Op de volgende kreet na: 'Peace man!'



Liselotte, Marlise & Esther uit Nijmegen - al jaren op Lowlands te vinden - besloten dit jaar om de mouwen op te stropen en een zakcentje te verdienen op Lowlands


Bas uit Zoetermeer komt niet alleen voor Marilyn Manson, hij komt vooral voor de gezelligheid



Bas & Inky uit Tiel komen hier speciaal voor Marilyn Manson, en om hun elfde Lowlands-bandje te scoren. "Deze heeft Bas betaald", aldus Inky. "Lief he?"


Esther uit Amsterdam is productiemedewerkster op Lowlands, en erg haastig. Voordat we er erg in hadden, was ze weer verdwenen.



Adriaan en Silke gaan traditiegetrouw naar Lowlands, mede om hier hun vakantie te vieren


De uit Heerhugowaard afkomstige Rik & Pep - net uit de vijver geklommen en nog drijfnat - hebben zojuist hun persoonlijke records op de 25 meter borstcrawl verbeterd



Urvinson & Calito alias Brothers in Harmony uit Amsterdam komen hier vooral vanwege de liefde voor de muziek. Verder hebben de mannen nog enkele tips voor alle Lowland-bezoekers: "no stress, keep your ears open and wide and dance with a smile"


Kim alias Duracelleke uit Kaatsheuvel voelt zich op Lowlands als Alice in Wonderland



Harry & Sandra uit Utrecht komen voor de ultieme ontspanning. Die bestaat uit bandjes pikken en muziek shoppen (van de leukste bandjes)


Casper uit Lochem, afgestudeerd in Taal en Letterkunde, over Lowlands: Massaal, kolossaal, fenomenaal ... volle zaal

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws