Forumposters ontmaskerd: Dolluf Mookey

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

Hopelijk verliest Love2party door de coalitie met DJscene niet haar identiteit


Love2Party bestaat vijf jaar. Niet alleen wij, maar onze vele forumposters zijn verantwoordelijk voor dit levendige medium. Om ons jubileum extra glans te geven, zetten we enkele vaste schrijvers van ons forum in de schijnwerpers. Niet via een oproep van een vorig ontmaskerd persoon, maar via het forum waarin ondermeer werd gevraagd naar de ontmaskering van Dolluf Mookey. Nou ja, ontmaskering. Erg veel moeite om in de anonimiteit te blijven, heeft deze Rotterdamse nachtbraker nooit gedaan. Hierbij zijn kijk op Love2party: "Maar goed, het blijven amateurs ;-)"

Naam:
Dolf Mook alias Dolluf Mookey
Leeftijd: 28
Woonplaats: Rotterdam.
Beroep/studie: vastgoedmanager (winkels).
Favoriete muziekstijl/dj's/producers: van deephouse tot knallende techno, maar ook Jamiroquai en de dingen van Quincy Jones en Stevie Wonder. Van produceren heb ik niet zoveel kaas gegeten. Maar heb wel wat lekkere dingen liggen van het Defected-label. Maar welke producers daar verantwoordelijk voor zijn? Geen flauw idee. Ik hou gewoon van lekker stappen en de muziek moet kloppen! Geen gezeik of 'trainspotting'.
Sinds wanneer bezoek je Love2Party? Van voor het begin eigenlijk
Hoe vaak kijk je op Love2party? Verschilt tussen 2 a 3 keer per dag tot misschien wel 10 keer per dag. Hangt van de discussies af. Die zijn vaak ook niet leuk overigens.
Favoriete onderdeel: de brabbelbox en de reports
Zou je zelf een keer voor Love2Party willen schrijven? Nope, heb geen schrijverstalent.
Naar welk persoon in het forum zou je 'in het echie' wel een paar rotte eieren willen gooien? Naar niemand, vind alleen wel dat de sfeer met regelmaat suf is. Zoals de overloze discussies over een bepaalde mening of dat iemand z'n eigen feestje aan het promoten/verdedigen zou zijn. Het leidt ertoe (naar mijn mening) dat veel bezoekers niet eens meer willen posten, omdat ze bang zijn weer dat gezeik te krijgen
Met welk persoon in het forum zou je gezellig een biertje willen drinken? Met de L2P-crew
Ben je zelf ook actief in de dancewereld? Actief? Hahaha.. ja, actief stapper. Alweer dik 10 jaar. Ik word oud!
Wat is voor jou de meest hilarische discussie ooit op Love2Party gevoerd? Tja.. Amir had het ook al over Sander Kleinenberg. Die discussie ging inderdaad nergens over.
Wat kan er verbeterd worden aan Love2Party? Wellicht de reports wat sneller erop? Maar goed, het blijven amateurs ;-)
Verder nog iets te zeggen? Hopelijk verliest Love2party door de coalitie met djscene niet haar identiteit. Vind het bewonderenswaardig hoe de crew zich al die tijd heeft ingezet om dit fenomeen draaiende te houden. Dikke pluim! Ennuh: we all love 2 party. Oh ja: Tresorpark met Sven staat nog steeds op nummer 1!
Welke andere vaste posters zie je hier graag terug? Dilivio. De meeste posters ken ik wel, maar deze mysteryguest mag zich wel eens ontmaskeren

Wij verzoeken vooral Dilivio, maar zeker ook Tecknoism, Maaike Mooiweer, Permeister, Zodiakk, B.Heijmans, Truhgoy en Kim bovenstaande vragen te beantwoorden en deze, vergezeld van een mooie en scherpe foto (animatieplaatje mag ook), op te sturen naar Marcel Jullie zijn al eerder genoemd door jullie voorgangers. Wees niet verlegen en kruip uit je schulp! Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.

Archief forumposters ontmaskerd:
Amir
L.win
Paulus
Okzbow
Pffffffff

Mad'r

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws