Forumposters ontmaskerd: Amir

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

De bezoekers zijn altijd behulpzaam als mensen vragen hebben


Love2Party bestaat vijf jaar. Niet alleen wij, maar onze vele forumposters zijn verantwoordelijk voor dit levendige medium. Om ons jubileum extra glans te geven, zetten we enkele vaste schrijvers van ons forum in de schijnwerpers. Paulus merkte bij zijn ontmaskering op dat Amir zoveel verstand van muziek moet hebben, dus nomineerde hij onder andere deze forumposter voor een plekje in deze rubriek. Zodoende klom Amir in de pen en legde ondermeer uit waarom hij zo graag op ons forum komt.

Naam:
Amir Maani Shirazi
Leeftijd: 28
Woonplaats: Rotterdam. Geboren en getogen in Ridderkerk, maar woon sinds 3 jaar in Rotterdam
Beroep/studie: Heb Econometrie gedaan in (uiteraard) Rotterdam. Daarna ben ik als portfoliomanager aan de slag gegaan bij een vermogensbeheerder. Het is altijd leuk om geld van anderen te mogen uitgeven.
Favoriete muziekstijl/dj's/producers: Dat vind ik een lastige.
-Vind een heleboel stijlen leuk, als er maar gevoel in zit. M'n favoriete dj is Dimitri. Het is een beetje nostalgisch, maar weinig dj's kunnen een avond en set neerzetten zoals hij. Verder: Behrouz, Danny Howells, Anthony Pappa, Francesco Farfa (wanneer draait hij weer eens in Nederland?)
-Qua producers heb ik ook meerdere favorieten: Aril Brikha, Jori Hulkkonen, Timewriter, Carl Craig, Bugz in the Attic, Sonar Kollektive (Jazzanova)
-Sommigen zijn top dj EN top producer:
Sander Kleinenberg (wordt nogal eens bekritiseerd op deze site), Nic Fanciulli, Laurent Garnier, Sasha, Funk D Void, Deep Dish, Layo & Bushwacka!, Plump DJs, Silicone Soul en Danny Tenaglia. Heb hem 1 keer live gehoord in 2002 en dat was 1 van de beste sets die ik ooit heb gehoord (zes uur lang).
Sinds wanneer bezoek je Love2Party? Geen idee eigenlijk. Misschien een jaar of 3, 4?
Hoe vaak kijk je op Love2party? 1 of 2 keer overdag en meestal 's avonds even.
Favoriete onderdeel: De brabbelbox is leuk voor nieuwtjes, discussie's e.d (soms worden ze wel erg langdradig). De agenda is ook erg handig. Daarnaast lees ik graag interviews en recensies.
Zou je zelf een keer voor Love2Party willen schrijven? Op zich lijkt me dat best grappig, maar om nu met een camera rond te gaan lopen voor een fotoverslag lijkt me helemaal niets.
Naar welk persoon in het forum zou je 'in het echie' wel een paar rotte eieren willen gooien? Ik heb daar niet zo'n behoefte aan. De verhalen over 'tjiks playen met m'n matties' heb ik nu wel gezien, maar ik kan er soms ook wel om lachen.
Met welk persoon in het forum zou je gezellig een biertje willen drinken? Ik zal eens een keer gaan kijken op een Love2party feestje.
Ben je zelf ook actief in de dancewereld? Meer dan 10 jaar geleden ben ik bezig geweest met produceren en heb op verzamelaars gestaan voor beginnende producers. De cd's hadden een geweldige naam: This is Mellow. Armin stond daar ook nog op en heeft het beduidend verder geschopt in de muziek dan ik. I.v.m. tijd- en geldgebrek om apparaten aan te schaffen ben ik er na een paar jaar mee gestopt. Met de huidige technische ontwikkelingen is een pc voldoende om iets leuks te maken. Ben nu bezig met wat dingen, want het blijft een leuke hobby. Ik vind zoveel stijlen leuk, dat ik soms niet weet waar ik moet beginnen.
Wat is voor jou de meest hilarische discussie ooit op Love2Party gevoerd? De discussie over de dj kwaliteiten van Sander Kleinenberg. Na een mindere set tijdens het filmfestival en Sneak Preview werd hij hier helemaal afgeslacht. Daarna nog een verhaal er overheen over z'n gemiste boeking in Polen. Het vele reizen, het nachtwerk en een eerste kind zouden een logische verklaring kunnen zijn voor een dip. Vind hem persoonlijk een van de meest vooruitstrevende en verrassende dj's van Nederland.
Wat kan er verbeterd worden aan Love2Party? Het is even afwachten hoe de nieuwe site er uit gaat zien. Een beetje afwisseling kan nooit kwaad. Een item dat leuk zou zijn heb ik hieronder beschreven.
Verder nog iets te zeggen? Ik hoop dat Love2party nog jaren doorgaat. Het is een site voor en door muziekliefhebbers. De bezoekers zijn altijd behulpzaam als mensen vragen hebben en het is gewoon leuk om te weten dat er zoveel mensen zijn die van goede dancemuziek houden.
Welke andere vaste posters zie je hier graag terug? Dat zou ik niet echt weten. Lijkt me leuk om mensen die met muziek bezig zijn in de vorm van produceren, draaien, enz. en nog niet echt de bekendheid hebben die ze verdienen, in de schijnwerpers te zetten. Misschien kan daar een nieuwe rubriek van worden gemaakt?

Wij verzoeken Tecknoism, Maaike Mooiweer, Permeister, Zodiak, Dilivio, B.Heijmans, Truhgoy en Kim bovenstaande vragen te beantwoorden en deze, vergezeld van een mooie en scherpe foto (animatieplaatje mag ook), op te sturen naar Marcel Jullie zijn al eerder genoemd door jullie voorgangers. Wees niet verlegen en kruip uit je schulp! Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.

Archief forumposters ontmaskerd:
L.win
Paulus
Okzbow
Pffffffff

Mad'r

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws