Wat vinden de artiesten van Sensation?

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

Bekijk de reacties v/d Sensation-white artiesten



Een grote witte gloed in de Amsterdam Arena

Organisator ID&T is zo aardig geweest om het grootste indoor dance-event, Sensation dus, online aan te bieden aan alle thuisblijvers. Na afloop van hun optredens werden de betreffende artiesten opgevangen in een speciale Vip Room, waar ze het hemd van het lijf werd gevraagd: Interviews met een Love2Party-randje.

Foto's: Rud-gr


Je kunt zeggen wat je wilt over Sensation: dat er niet vooruitstrevend geprogrammeerd wordt, of dat de bezoekers kuddedieren zijn die zich in het wit hijsen om onderdeel te mogen uitmaken van iets wat Sensation heet. Wat je echter niet kan ontkennen is dat Sensation een indrukwekkende productie is, een soort Nederland keurmerk voor grootschalige dancefeesten. Zo kijkt het buitenland in ieder geval naar deze megaproductie.



DJ Jean in zijn nopjes

Na afloop van hun optredens werden de artiesten Laidback Luke, Armin van Buuren, Marco V, Audio Bullys, David Guetta en Jean naar de Vip-room gedelegeerd. Daar werden ze 1 voor 1 ondervraagd. Met name het gesprek met snelheidsduivel DJ Jean is op zijn zacht gezegd hilarisch. Bekijk een overzicht van het event en de zes interviews met een Love2Party-randje.

Login en bekijk de interviews!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws