Forumposters ontmanteld: Okzbow

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

Columns, daar moeten er meer van komen!


Love2Party bestaat vijf jaar. Niet alleen wij, maar onze vele forumposters zijn verantwoordelijk voor dit levendige medium. Om ons jubileum extra glans te geven, zetten we enkele vaste schrijvers van ons forum in de schijnwerpers. Na Mad'r en Pffffffff hun zegje te hebben laten doen, is het de beurt aan niemand minder dan Okz - of Okzbow zoals hij zich ook vaak noemt. Wie is deze merkfreak, wat vindt hij het leukste onderdeel van Love2Party en - nog belangrijker - welke andere forumposter ziet hij graag terug in forumposters ontmanteld?

Naam: Martijn aka Okzbow
Leeftijd: 29
Woonplaats: Amsterdam tussen de vele Rotterdammers hier
Beroep/studie: Business/Application / Manager bij een MerchantBank
Favoriete muziekstijl, dj's en producers:
-Dj's: Dimitri uiteraard, Melon, Angelo, Richie Hawtin, Gilles Peterson, Estroe, Nathan Coles
- Muziek: Zolang er maar geen rock,electro,hard of trens in staat. En thuis vooral jazz en hiphop op het moment.
- Producers: Heel lastig omdat producers nooit constant zijn, maar om er toch wat te noemen: Jeff Bennett, Kalle M, Noah Pred, Baby Ford en Jacek Sienkiewicz.
Sinds wanneer bezoek je Love2Party? Geen flauw idee, ooit begonnen op party-on.net en mee geevolueerd naar andere sites.
Hoe vaak kijk je op Love2party? Dat verschilt, in het weekend bijna niet en doordeweeks ligt het aan de drukte op het werk.
Favoriete onderdeel: Columns, daar moeten er meer van komen!
Zou je zelf een keer voor Love2Party willen schrijven? Nou nee, het actieve schrijven en stukjes heb ik wel gehad.
Naar welk persoon in het forum zou je 'in het echie' wel een paar rotte eieren willen gooien? Helemaal niemand, in real life zijn het vast allemaal prima figuren
Met welk persoon in het forum zou je gezellig een biertje willen drinken? Ik heb Truhgoy al jaren niet meer gezien...
Ben je zelf ook actief in de dancewereld? Afgezien van het draaien, al tijden niet meer. Hou niet zo van dat 'hielenlikgedrag', wat de meeste in dit wereldje kenmerkt.
Wat is voor jou de meest hilarische discussie ooit op Love2Party gevoerd? Vind het altijd bijzonder grappig dat mensen zwaar serieus worden als er kritiek wordt gegeven. Kom op, het is maar uitgaan :-)
Wat kan er verbeterd worden aan Love2Party? Het is veruit de beste partysite van Nederland. Inhoudelijk dus weinig, qua lay-out en looks is het wel eens tijd voor iets nieuws.
Verder nog iets te zeggen? Eigenlijk weinig. Ben redelijk positief over de dancescene van dit moment. Het gereutel verliest langzaam terrein en er komen steeds meer nieuwe kleinschalige initiatieven bij, dus heb sinds jaren het gevoel dat het langzaam weer de goede kant op gaat (en niet in de laatste plaats door het feit dat ik wat meer draai her en der...*grin*).
Welke andere vaste posters zie je hier graag terug? B.Heijmans, Zodiakk & L.win

Wij vragen B.Heijmans, Zodiakk & L.win bovenstaande vragen te beantwoorden en deze, vergezeld van een mooie en scherpe foto (animatieplaatje mag natuurlijk ook), op te sturen naar Marcel
Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.

Archief forumposters ontmanteld: Mad'r & Pffffffff

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws