Forumposters ontmanteld: Pffffffff

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

Vooral de 'mijn muzieksmaak is beter dan de jouwe'-discussies zijn grappig


Love2Party bestaat vijf jaar. Niet alleen wij, maar onze vele forumposters zijn verantwoordelijk voor dit levendige medium. Om ons jubileum extra glans te geven, zetten we enkele vaste schrijvers van ons forum in de schijnwerpers. Nadat Mad'r kenbaar had gemaakt dat hij onder andere Pffffffff hier terug wilde zien, was deze 'fotomodel stalker' niet te beroerd om zijn bedenkingen voor ons op papier te zetten. Wie is hij toch, welke discussies staan in zijn geheugen gegrift en - nog belangrijker - welke andere forumposter ziet hij graag terug in forumposters ontmanteld?

Naam: Pffffffff
Leeftijd: 30
Woonplaats: Nederland
Beroep/studie: Fotomodel stalker
Favoriete muziekstijl, dj's en producers:
-Dj's: Alle up and comming dj's uit R'dam e.o. die hard werken maar geen kans krijgen: Benny Rodrigues, Honey Dijon, Derrick may, Roog, Marcella, Shinedoe, Roger Sanchez, Sven Vath, Satoshie Tomeii
- Muziek: Pop, Rock, klassiek, Metal, House, techno, oldskool R&B, Oldschool hiphop, eigenlijk alles wat met liefde gemaakt is en vet klinkt
- Producers: Derick Carter, Moodymann, Ian Pooley en een hoop anderen
Sinds wanneer bezoek je Love2Party? Vanaf het prille begin
Hoe vaak kijk je op Love2party? Negen keer per dag. (Ben geen love2party-junk zoals mad'r)
Favoriete onderdeel: Het forum natuurlijk! Heerlijk onzinnige mensen die felle discussies leiden over iets als muziek. Vooral de 'mijn muzieksmaak is beter dan de jouwe'-discussies zijn grappig
Zou je zelf een keer voor Love2Party willen schrijven? Nee, schrijven kan je beter aan echte schrijvers overlaten ;-)
Naar welk persoon in het forum zou je 'in het echie' wel een paar rotte eieren willen gooien? Kan er geen bedenken. De meeste posters zijn wel okay.
Met welk persoon in het forum zou je gezellig een biertje willen drinken? Met mad'r, okz, dilivio en alle vrouwlijke posters van love2party
Ben je zelf ook actief in de dancewereld? Nee, ben wel actief in mijn eigen dance-droomwereldje ;-)
Wat is voor jou de meest hilarische discussie ooit op Love2Party gevoerd? De vroegere posts van Dilivio, daar kon ik echt van in een scheur liggen!
Wat kan er verbeterd worden aan Love2Party? De agenda, meer mooie vrouwen op love2party, previews van feesten, en meer support voor jullie local dj's. Er loopt een hoop talent rond in Rotterdam. Dat mogen julle best hypen.
Verder nog iets te zeggen? Zorg voor een maandelijkse column over de bevindingen van mensen in de scene (vind b.v. dat Mad'r best zijn hersenspinsels en ideetjes zou mogen opschrijven en Dilivio moet ook terugkomen! (Geef ze desnoods een baan) Doe ook iets meer aan hotspots in Rotterdam: waar moet je zijn voor de leuke dingen, eten, kleding, art, fashion. Verder doen jullie het wel goed hoor ;-)
Welke andere vaste posters zie je hier graag terug? OKZ en Dilivio.

Wij vragen OKZ en Dilivio bovenstaande vragen te beantwoorden en deze, vergezeld van een mooie en scherpe foto (animatieplaatje mag natuurlijk ook), op te sturen naar Marcel Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om.

Archief forumposters ontmanteld: Mad'r

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws