Terugblikken met: Henk Witteveen

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

Hoogtepunt: de regen op Fast Forward. Dat er zoveel mensen bleven!


Het einde van het jaar is in zicht. Dat betekent dat we gedurende deze maand, samen met een aantal prominenten uit de vaderlandse dancescene, gaan terugblikken op 2002 en vooruitkijken naar 2003. Dj's/producers, collega-journalisten, platenbazen en organisatoren: allen zullen hun hoogte- en dieptepunten van 2002 met jullie delen. Uiteraard is het forum bedoeld voor jullie hoogtepunten. Laat ons weten wat jou heeft geraakt in 2002, en wat juist niet. In deze editie Henk Witteveen, de drijvende kracht achter de Fast Forward Dance Parade in Rotterdam. En een van de directeuren van E.E.N.: Entertainment Experts Netwerk, waaronder o.a. BG Magazine, Partyscene.nl en Update Media vallen.

Muzikaal hoogtepunt:

Henk: "De regen op Fast Forward. Dat er zoveel mensen bleven. Back 2 Back van Bennie en Luke op Superstripes. De set van Bobbie SpeEed bij We Cut Heads, zondag 15 december."

Muzikaal dieptepunt:

Henk: "De regen op Fast Forward. Dat er zoveel mensen weggingen. En Mental Theo In Berlijn die toestemming kreeg om onze truck leeg te draaien."

Aanstormend talent:

Henk: "Victor Coral."

Voldeed 2002 aan je verwachtingen?

Henk: "Ik had niet zoveel verwachtingen. Dus een ja dan maar."

Wat moet er in 2003 beter?

Henk: "Mensen die anoniem hun mening geven op zowel diverse fora als in bladen. En overheden die snappen dat house zowel cultuur als van jongeren is, en dit geheel zelfstandig/autonoom is ontstaan. Dit mag zo af en toe (om te beginnen) best wel ondersteund worden met geld of een vergunning."

Toptien van 2002

Henk: "In willekeurige volgorde..."

Underworld 100 days off
Timo Maas Help me
Layo & Buschwaka Love Story
Laidback Luke Popmusic
Masters at Work Our time is coming
Tim de Lux I just won't do
Shakedown At Night
Blaze Spiritually Speaking
Cassius The Sound Of Violence
The Timewriter Diary of a lonely Sailor

E.E.N.
Fast Forward Dance Parade

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws