Terugblikken met: Benny Rodrigues

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

Wat moet beter in 2003? Mijn vak op een wat professionelere manier uitoefenen


Het einde van het jaar is in zicht. Dat betekent dat we gedurende deze maand, samen met een aantal prominenten uit de vaderlandse dancescene, gaan terugblikken op 2002 en vooruitkijken naar 2003. Dj's/producers, collega-journalisten, platenbazen en organisatoren: allen zullen hun hoogte- en dieptepunten van 2002 met jullie delen. Uiteraard is het forum bedoeld voor jullie hoogtepunten. Laat ons weten wat jou heeft geraakt in 2002, en wat juist niet. Benny Rodrigues kreeg in 2002 een Gouden Kabouter uitgereikt (Rookie van het jaar), mixte een Now&Wow-cd, startte zijn eigen label B House Records en draaide op alle belangrijke evenementen en festivals, waaronder Lowlands, Innercity en Sound/Vision. In 2003 gaat hij voor zijn rijbewijs ;-) Een overzicht van zijn muzikale hoogte- en dieptepunten uit 2002.

Muzikaal hoogtepunt:

Benny "Het feit dat ik het afgelopen jaar in de gelegenheid was om veel ervaring op te doen en zodoende heel veel te leren van mijn dj-gigs."

Muzikaal dieptepunt:

Benny: "De vele, vele taxiritten voor een asociaal hoog bedrag om bij mijn dj-gigs te komen + nog een paar minder leuke, serieuze gebeurtenissen, waaruit ik veel leer heb getrokken (die ik liever voor mijzelf houd)."

Aanstormend talent:

Benny: "Ik weet niet of het talenten zijn, maar wat ik wel weet is dat Mattias Loft (producer) en El Casa (dj) voor mijn gevoel erg veel potentie hebben om te groeien. Dit zijn hopelijk de namen waar we in 2003 veel van gaan horen."

Voldeed 2002 aan je verwachtingen?

Benny: "Ik verwacht meestal niet zo veel en zie meestal wel wat er op me afkomt, maar terugblikkend op 2002 was het helemaal niet verkeerd."

Wat kan beter in 2003?

Benny: "Mijn vak op een wat professionelere manier uitoefenen, zodat ik veel meer rendement uit mijn boekingen kan halen. Daarnaast moet ik wat aan mijn grootste slechte eigenschap gaan doen, oftewel niet meer zo lui zijn en wat actiever worden dit jaar. Ik kan nog wel even doorgaan met slechte eigenschappen noemen, maar die zal ik jullie besparen. Hahaha."Battle met Laidback Luke

Toptien van 2002:

Benny: "Ik wil niet zeggen dat dit nou per se mijn top 10 is, maar het zijn wel allemaal juweeltjes in mijn platenkoffer."

1) Alles van Mr G (Alles wat hij aanraakt verandert in goud!)
2) Alles van Josh Wink en Ovum Records (Tjaa, idem dito)
3) Inner city - Big Fun "Octave One rmx" (KMS). (Kevin Saunderson-classic in nieuw jasje)
4) Alles van Classic Records (Freaky house met leuke bliepjes)
5) Alles van Steve Rachmad (Hij heeft niet zo heel veel uitgebracht dit jaar maar wat hij uitbrengt...oeioeioei!)
6) Underground Resistance - Make your transition (UR) (Damn! Dit is house!)
7) Gaetano Parisio- Chapter 7 (Southsoul) (Wat een feestplaat is dit zeg! Ga 'm halen!)
8) Brian Zentz - D-Clash (Intec) (Nog niet uit, maar mark my words; Dit wordt een dijenkletser!)
9) Speedy J - Bugmod (Overduidelijk mijn favoiete technoplaat van het jaar!)
10) John Thomas - Backstage (Dj Rolando en wederom Octave One! bezorgen mij onwijs veel kippenvel met dit sterk staaltje house)

On Tour met Benny
Vinyl Luistersessie met Benny

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws