Nieuwe smartphone HTC One heeft dikste telefoonspeakers ooit

Peter Güldenpfennig | 20 februari 2013
lifestyle


Speakertjes op mobiele telefoons. Het zit er op, ze doen het en daar hebben we wel een beetje alles mee gezegd. Maar als we HTC mogen geloven heeft hun nieuwste Android-superfoon One echt wel beter spul aan boord. Hun geluidssysteem heet 'BoomSound' en bevat twee front-side speakers met een eigen, dedicated versterker. Dat moeten zorgen voor fatsoenlijk geluid. Ook leuk: opnemen gaat met twee microfoons met ieder twee membranen en moet ook hard geluid zonder vervorming kunnen opnemen.

Speciale camera

Verder zit er ook een speciale camera op het toestel, waarmee  je in het donker betere foto's zou moeten kunnen maken. Dat zou tof zijn, want dan kun je misschien in een donkere club die flitser eens uitzetten. Levert wel zo sfeervolle plaatjes op.

Ook het scherm is top-of-the-line. Het 4,7-inch beeldscherm is het kleinste full-hd scherm ooit in een normaal consumentenproduct ontwikkeld. Daarnaast ziet de telefoon er ook gewoon erg strak uit, wat ons betreft de mooiste smartphone die we ooit hebben gezien. We zijn benieuwd hoe en of de Samsung Galaxy S IV hier antwoord op zal geven. Die telefoon wordt in april aangekondigd.

Of HTC de claims kan waarmaken? Zodra we de kans krijgen checken we het zelf en posten we onze ervaringen! Vanaf 15 maart kun je het toestel los kopen voor zo'n krappe 700 euro.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws