Netflix nu ook in Nederland

Rick Francissen | 11 september 2013
lifestyle


De amerikaanse streamingservice Netflix is nu ook beschikbaar in Nederland. Vanaf 11 september 2013 kan iedereen onbeperkt tv-series en films streamen voor 8 euro per maand. Daarbij zijn bijna alle programmas in hd te verkrijgen.

Het aanbod van films en series varieërt enorm. Zowel Nederlandse films, internationale films en producties van Netflix zelf zijn te streamen via de nieuwe service. De maandelijkse 8 euro's zijn over te maken via CreditCard of iDeal. Deze kosten gaan pas in vanaf de tweede maand zodat je eerst kunt ervaren of Netflix wat voor jou is.

51843-42957-netflix_win8Wellicht is Netflix voor sommigen niet nieuw. Via omwegen was het al mogelijk om via de Amerikaanse, Britse, Ierse, Noorse, Deense, Zweedse of Finse versie te streamen. Voor deze mensen is het mogelijk om hun account om te zetten naar een Nederlandse.

Netflix kun je gebruiken als je op je pc of OS X Microsof Silverlight hebt geïnstalleerd. Ook apparaten zoals de Xbox 360, Ps3, Wii, Wii u, blu-ray-speler, smart-tv en Apple TV ondersteunen de nieuwe streamingdienst. Het is ook mogelijk om een app voor je smartphone te downloaden. De app is zowel beschikbaar op android, IOS, en Windows Phone.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws