Een hoodie voor de Skyrim-liefhebber

Peter Güldenpfennig | 6 december 2013
lifestyle


Kennen we 'em nog, de glowstick? Liefhebbers van de nieuwe generatie dj's zullen over het algemeen te jong zijn om dit relikwie uit het rave-tijdperk nog te kennen. Dat betekent niet dat er geen ruimte is voor attributen die de partybeleving verhogen, hoewel we blij zijn dat de spenen uit de clubs zijn verdwenen. Daarom is de Light-up Hoodie zeer welkom. Eigenlijk is deze bedoeld om role playing games-liefhebbers aan te spreken maar met enkele gave licht-effecten doet het kledingstuk het ongetwijfeld goed in de club.

De hoodie is verkrijgbaar via ThinkGeek en is een stijlvol vormgegeven kledingstuk waarin een stel led-lampen zitten. Via een accelerator reageren de leds op beweging. Spreuken activeer je door bepaalde bewegingen uit te voeren. Er zijn een totaal van negen spreuken te leren, waaronder electroshock, thunderbolt, restore health, fireball en shockwave.

Zie je jezelf al staan op een party met deze hoodie? Of vind je dit misschien enkel iets voor nerds? Dat kan natuurlijk, maar we denken stiekem dat Headhunterz met zijn Skyrim-fascinatie het kledingstuk wel kan waarderen. Daarbij is deze sweater sowieso een stijlvolle aanvulling op de vaak al geweldige lichtshow tijdens party's. Laten we trouwens ook niet vergeten dat de hoodie uiterst relevant is nu Martin Garrix een dikke hit heeft met 'Wizard'!

De hoodie komt in de maten s tot en met 2X en is van katoen gemaakt. Voor de led-lampen heb je zes AA-batterijen nodig.

Info: ThinkGeek
Prijs: $119,99

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws