Deze retro bazenfiets van BASF zit vol snufjes

Jonas van der Meiren | 3 januari 2014
lifestyle


Natuurlijk kun je je aars op een Batavus of Gazelle planten en denken dat je daarmee de ogen op je gericht krijgt. Maar dan denk je toch echt verkeerd. Wil je echt fietsen als een baas, dan is deze conceptbike wel wat voor je. Hij heeft misschien een retro-uiterlijk, maar is voorzien van de nieuwste techno-snufjes.

Twee eeuwen geleden zag je ze overal fietsen: van die fietsen met een heel groot wiel aan de voorkant en een kleintje aan de achterkant. Deze 'vélocipède' was een doodnormaal vervoermiddel, nu lijken vooral clowns en waaghalzen de fietsjes te rijden.

Maar niet als het aan BASF ligt (jep, dat bedrijf dat je misschien nog kent van de cassettebandjes). Zij ontwikkelden deze conceptbike die van voor tot achteren voorzien is van allerlei slimme snufjes. Wat te denken van een bijbehorend horloge waarmee je het ding automatisch op slot zet?

Of deze fiets ook echt op de markt komt is niet zeker, maar wij zouden er in ieder geval een blind aanschaffen! Check de video en durf eens te zeggen dat je er niet net zo over denkt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws