Handig: al je muziek centraal beschikbaar met Seagate Central

Jonas van der Meiren | 28 februari 2014
lifestyle


Op zoek naar een plek waar je al je tracks veilig kunt opslaan? Een nas is vaak het aangewezen apparaat, vaak een soort 'broodrooster’ met een of meerdere harde schijven die je aansluit in je thuisnetwerk. Maar vakn zijn ze oerlelijk en moet je een nerd zijn om er iets van te snappen.

Zo niet de Seagate Central. Deze nas ziet er eens niet oerlelijk uit en heeft zelfs wel iets weg van van een moderne speaker. Maar beter nog: het laat je heel eenvoudig al je muziek bewaren in je eigen 'cloud'.

Het apparaat maakt het je zo makkelijk mogelijk. Je hoeft geen nerd te zijn om de Seagate Central in gebruik te nemen. Het is een kwestie van de stekker in het stopcontact, de netwerkkabel in de router en de software doet de rest. Staan je tracks eenmaal op de Seagate Central, dan kun de deze overal – zowel in je huis als buiten de deur – luisteren via de gratis app of een webbrowser. Ook weer zonder dat je je door allerlei ingewikkelde instellingen hoeft te worstelen.

De Seagate Central laat je niet alleen je muziek opslaan, maar ook streamen naar je game-console, media player of smart tv. Daar heb je geen draad voor nodig, het gaat desgewenst draadloos, via wifi. Ook sla je er al je foto’s op, zelfs die van je Facebook-account kun je er gemakkelijk op kwijt.

Prijs: v.a. € 119,- (2 TB)

Seagate Central

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws