Nooit meer uit bed met een HiCan-bed

Peter Güldenpfennig | 7 maart 2014
lifestyle


De maandagochtend, verschrikkelijk! Het moment dat je jezelf uit bed moet slepen om naar je werk of naar school te gaan zijn de kutste momenten van de week. Stel je daarom voor dat je een HiCan hebt staan, dat maakt de ochtend nog eens extra zwaar. Wel ga je 's avonds met plezier naar bed, al is dat waarschijnlijk niet om te slapen.

De HiCan, kort voor High Fidelity Canopy is een hemelbed met alles erop en eraan. Het bed heeft ingebouwde, automatische gordijnen, een ingebouwde pc en aan het voeteneinde een oprolbaar doek om projecties op te tonen. Verder kun je een gameconsole naar keuze inbouwen, houd je jezelf en de buren wakker met een luxe audiosysteem en kun je het zogenaamde home automation-systeem in het bed zelf instellen. Met dat laatste kun je niet alleen je bed bedienen, maar ook andere apparatuur in je kamer. Uit bed komen hoeft dus niet meer.

De kosten van deze 'Ferrari onder de bedden'? Slechts 42.000 euro. Het is ons die maandagmorgen waard. Er komt tenslotte ook weer een maandagavond!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws