Fashion voor lazy days

Nikki Veerbeek | 29 mei 2014
lifestyle


Foto: ASOS

Hiep hoi, dankzij Hemelvaartsdag is nagenoeg iedereen vier dagen lang as free as a bird. Of je nou na een doldwaze nacht tot niet veel anders in staat ben dan uitbrakken of simpelweg zin hebt om te chillen, lazy days hoeven geen excuus te zijn om de dag in je vieze joggingsbroek en oude pantoffels te slijten. Wij zetten enkele fashion-items op een rij die ruimschoots voorzien in je onbedwingbare behoefte aan een hoog comfy-gehalte, maar waar je ook nog een beetje mee voor de dag kunt komen (lees: naar de plaatselijke supermarkt).

HAREMPANTS

Slouchy pants met print

Met een set slouchy pants kun je je zonder enige schaamte in de buitenlucht tonen. Het geeft je outfit een eigentijds tintje en niemand die doorheeft dat het stiekem aanvoelt als een zijdezachte pyjamabroek. Modeliefhebbers zweren deze zomer bij prints, dus daarmee sla je twee vliegen in één klap.

onesie

Forever 21, €17,75

Onesie

De onesie, je kent hem waarschijnlijk wel in de vorm van krankzinnige (maar belachelijk lekker zittende) dierenpakken. Er zijn echter ook onesies waarbij iedereen zijn nek breekt als je langsloopt. Deze casual zwarte bijvoorbeeld. Het zit bijna net zo goed. Beloofd. Ook voor mannen zijn er hele geinige exemplaren.

ASOS, €19, 72

sneakernikeSneakers

Lucky us, want dit is het seizoen van de sneakers. Nike Air Max en New Balance maakten vorig jaar al officieel hun comeback, maar ook merken als Adidas en Asics brengen nu een reeks aan fraaie sneakers uit.  Het lijkt wel of  gemakzucht wat dat betreft de klok slaat dit jaar, want sommige sneakers dienen zelfs officieel om op te rennen. Als je die eenmaal aanhebt, wil je ze never nooit meer uit doen.

Zalando, €134,96

Maxirokmaxiskirt

Toegegeven, de temperaturen moeten wel enigszins aangenaam zijn om een maxirok uit de kast te trekken. Maar if that's the case, dan is 'ie je beste vriend. Het zit als gegoten (nog beter dan een joggingbroek!), is eindeloos te combineren en staat nog leuk ook, ongeacht welk figuur je hebt.

Nelly, €26,95

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws