De vijf vetste gametrailers van GamesCom

Eveline Meijer | 15 augustus 2014
lifestyle


GamesCom is in volle gang en er wordt van alles bekend gemaakt over nieuwe games, consoles en updates. Er zijn nog twee dagen over voor de Duitse gamebeurs, maar er zijn al ongelofelijk veel nieuwe trailers uitgekomen en nieuwe games bekend gemaakt. Zoveel, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dit zijn de vijf vetste gametrailers van games die de GamesCom laatste dagen aandeden.

Hellblade

Hellblade is de nieuwe game van Ninja Theory, die ons eerder al Heavenly Sword, Enslaved en DmC brachten. Waar Hellblade precies over gaat, is nog niet bekend. De ontwikkeling van de game is dan ook pas net begonnen. Wat we wel weten is dat ze hun best doen om ons een uitgediept hoofdpersonage te geven die leeft in een verwrongen wereld met brute, harde gevechten. De trailer is in ieder geval erg vet.

Assassin’s Creed Unity

Dat Assassin’s Creed vet is, dat wisten we allang. Ook Unity ziet er weer veelbelovend uit. De game speelt zich af in Parijs, 1789. De Franse revolutie veranderd de eens zo prachtige stad in chaos en terreur. Terwijl de natie uiteen scheurt, staat Arno op om een bijzondere reis te maken. Het doel? De echte machten achter de revolutie naar buiten brengen. Zijn reis brengt hem middenin de Franse revolutie en veranderd ondertussen in een ware master assassin. De game komt op 28 oktober uit en wij kunnen echt niet wachten.

Until Dawn

Hoeveel horrorfilms heb jij gezien in je leven? Hoeveel enge verhalen heb je gelezen? De plots binnen dit genre zijn niet echt origineel meer te noemen. Maar een horrorverhaal spelen en zelf de uitkomst bepalen, dat is wel bijzonder. In Until Dawn zitten vier vrienden vast in een afgelegen berggebied en vermoeden ze dat ze niet alleen zijn. De groep zet het op een rennen en jij, als speler, maakt elke beslissing. Alles wat jij doet kan het einde betekenen voor iedereen in de groep. Deze spannende game komt in 2015 uit en de trailer is veelbelovend.

The Vanishing of Ethan Carter

In deze first-person story-driven mysterygame ben je bezig met het onderzoeken en ontdekken van je omgeving. Je speelt de in het occulte geïnteresseerde privé detective Paul Prospero die de dood onderzoekt van een vermiste jongen. Paul kan met de doden praten en ontdekt op deze manier wat er met de jongen gebeurd is en wat het mysterie is achter een duistere, eeuwenoude macht die zich in Red Creek Valley ophoudt. Over een paar weken komt The Vanishing of Ethan Carter naar PC, in 2015 naar Playstation 4. Volgende week starten de pre-orders voor PC al.

Dying Light

In Dying Light wandel je rond in een grote, gevaarlijke wereld. Gedurende de dag zoek je naar wapens en andere benodigdheden om te zorgen dat je groepen van hersendode, vleesetende vijanden kunt verslaan. Bij nacht veranderd de jager in de prooi, aangezien de geïnfecteerden sterker en agressiever worden. Je hebt al je skills nodig om te overleden tot het weer ochtend is. Dying Light is al te reserveren voor PC.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws