Season pass voor dlc van Borderlands: The Pre-Sequel

Eveline Meijer | 2 september 2014
lifestyle


Alle downloadbare content voor Borderlands: The Pre-Sequel wordt aangeboden via een season pass. Met deze vaste prijs heb je recht op alle dlc die 2K Games voor de nieuwe Borderlands game uitbrengt, heeft de uitgever bekend gemaakt.

Season Pass

De aanbieding geldt voor de Playstation 3, Xbox 360 en PC. In totaal komen er vier dlc uit, met daarin nieuwe karakters, challenges, missies en ervaringen. Als je een pakket los wilt kopen, kost je dat $9,99 (€7,61). De Borderlands: The Pre-Sequel Season Pass kost $29,99 (€22,85) en komt in oktober samen met het spel uit. De nieuwe content krijg je dan zodra deze beschikbaar is op het Playstation Network, Xbox Live en PC.

https://www.youtube.com/c9a4wr4I1hk

Reserveren

De nieuwe Borderlands game is al te bestellen, en als je hem reserveert krijg je toegang tot de Shock Drop Slaughter bonus content. Dit bonusmateriaal vindt plaats in een oude Dahl faciliteit op Pandora’s moon. Hier leer je TR4-NU kennen, die ooit één van de militaire recruiters was, tot hij gek werd. Nu is hij de gastheer van de Shock Drop Slaughter Pit en geeft hij een grote buit aan de spelers die vijanden van de maan verslaan. De Shock Drop Slaughter Pit is later los te koop als je Borderlands: The Pre-Sequel niet reserveert. Shock Drop Slaughter wordt niet opgenomen in de season pass.

Borderlands: The Pre-Sequel komt op 17 oktober uit voor Playstation 3, Xbox 360 en PC. De game is al te reserveren. Ook de Season Pass is vanaf 17 oktober te koop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws