Wakker worden met GPS Alarm

Jooshua Franssen | 8 oktober 2014
lifestyle


Maandagochtend, tien over zeven. Je zit weer in de trein onderweg naar werk, school of waar dan ook. Je bent overal behalve in je bed. Het liefste zou je nog even een half uurtje extra willen tukken, maar het risico dat je niet op tijd wakker wordt voor je halte waar je eruit moet is groot, wat nu? GPS Alarm to the rescue!

Alarm op basis van je locatie

gps-alarmDe naam zegt het al, het is een alarm op basis van GPS. Het idee is simpel maar oh zo effectief: Je stelt in binnen hoeveel kilometer van de door jou gewenste locatie de app je moet waarschuwen dat je er bijna bent. Voor de Android-versie kan dit  in de vorm van vibratie, geluid of allebei. Je kan zelfs een eigen geluidje kiezen als alarm. Misschien wel handig om een luide luchttoeter in te stellen zodat je in elk geval goed wakker wordt. Ben je in de buurt van de locatie, dan gaat het alarm pas af en geen minuut of seconde eerder. Zo kan je nog even snel die laatste paar kwartier aan slaap inhalen en doet je telefoon de rest.

Zit je de volgende keer dus in de bus, trein, tram, metro of op de achterbank in de auto, wil je even een powernap doen maar wil je ook op tijd wakker worden? Check dan de GPS Alarm app voor Android (gratis) of voor iOS ($0,99),

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws