Games op kosten van EA!

Eveline Meijer | 9 oktober 2014
lifestyle


Een gratis game, het klinkt te mooi om waar te zijn. Dat is het echter niet! Origin geeft een aantal spellen helemaal gratis weg. Op dit moment kun je Dragon Age: Origins en Bejeweld 3 krijgen, maar het aanbod veranderd snel.

Dragon Age

In Dragon Age: Origins ben je een Gray Warden, een van de laatste leden van de orde der guardians. Deze orde beschermd al jaren het land, maar een generaal die je vertrouwde heeft je op het slagveld verraden. Jij moet de verrader opjagen en zorgen voor gerechtigheid.

Tijdens je zoektocht naar deze generaal neem je het op tegen monsters en opdrachten vervullen om het volk weer te verenigen. Je moet moeilijke beslissingen nemen en bereid zijn om je vrienden op te offeren voor de mensheid.

Volledige versies

De games blijven echter niet voor altijd gratis. Ze verschijnen plotseling, maar verdwijnen net zo snel weer. Een snelle reactie is dus wel nodig! Het mooie is wel dat de games de volledige versies zijn. Geen demo's, geen evaluatieversies, gewoon het echte spel. Zodra jij hem geclaimd hebt, is hij voor altijd van jou.

Origin hoopt dat meer mensen het bedrijf op deze manier leren kennen. Als je gratis games weg geeft, wordt je publiek natuurlijk snel groter!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws