Make-up look ADE

Joni Hendrix | 14 oktober 2014
lifestyle


Morgen is het dan eindelijk zover, het Amsterdam Dance Event begint! Waarschijnlijk heb je je kleding en accessoires allang uitgezocht, maar daar hoort natuurlijk ook een mooie make-up look bij. Waar moet je beginnen? Daar helpt Tedje van beautyblog Teddlicious je graag een handje mee. Ze laat je in een paar stappen zien hoe jij je partyproof opmaakt! Let's go.

IMG_3504JJe make-up moet de hele avond muurvast blijven zitten. Je wilt geen uitgelopen mascara en foundationvlekken over je hele gezicht. Het toverwoord: primer! Een krachtig smeerseltje dat ervoor zorgt dat je make-up geen kant op kan. Breng alvast een primer aan op een gereinigd gezicht. De rest van je make-up komt straks. Eerst: the eyes.

IMG_3513J

Je oogschaduw en eyeliner moeten de hele avond blijven zitten, dus breng een dun laagje oogschaduwbasis aan op je bewegende oogleden. Vervolgens breng je een licht shimmer kleurtje aan met je vingers, lekker makkelijk. Pak nu een zwarte cream eyeshadow. Deze zorgt ervoor dat je een extra ondergrond hebt voor je oogschaduw. Met een stevig kwastje maak je een V op de zijkant aan het uiteinde van je oog. Dit hoeft nog helemaal niet netjes, straks ga je alles vervagen. Met dezelfde creamy oogschaduw zet je een lijntje onder je ogen.

IMG_3516J

Breng vervolgens een bordeauxrode kleur aan op het midden van je bewegende ooglid, helemaal hip! Dip een fluffy blending oogschaduwkwast in een zwarte of donkerpaarse oogschaduw en vervaag de zwarte cream eyeshadow in je arcadeboog. Het mag best wel zwaar aangezet zijn, het is immers een party look! Nog een beetje lichte oogschaduw in je binnenste ooghoeken en onder je wenkbrauw en je bent bijna klaar om te shinen!

IMG_3532J

IMG_3538J

Tijd voor eyeliner en mascara! Allebei lekker zwart voor een edgy effect, maar toch behoud je die heldere oogopslag, waardoor niemand jou kan weerstaan.

IMG_3540J

Nu is het tijd voor de rest van de make-up! Breng na een laagje primer een goede laag van je favoriete foundation aan met daaroverheen een laagje poeder. Je wilt niet gaan glimmen! Neem je poederdoos en je kwast ook mee in je handtas, dan kun je op de wc nog snel even bij poederen. Kies een perzik- of koraalkleurige blush om de look af te maken en doe flink wat highlighter op je jukbeenderen. Geen zin in felle lipstick? Ga dan voor een lichte gloss met een shimmer erin. Altijd goed!

IMG_3555J

Met een stain lipstick zorg je ervoor dat je lipstick de hele avond prachtig op zijn plek blijft zitten, zelfs na een heleboel drankjes. Let's party!!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws