Maak je zondag creepy met The Uncle Who Works for Nintendo

Peter Güldenpfennig | 26 oktober 2014
lifestyle


Urban schoolpleinlegendes, wie houdt er niet van? Of het nu gaat om die buurman met een dubieus verleden of de vermeende krokodillen in het riool, iedereen kent er wel een paar. Voor gamers specifiek zijn er ook talloze legendes, afkomstig uit de jaren '90 voor internet de normaalste zaak van de wereld was. Zoals die ene legendarische Pokémon waarvan één iemand ooit beweerde dat hij deze gevangen had. Of dat mysterieuze personage in Mortal Kombat die je enkel via een onmogelijke input op je gamepad zou tegenkomen.

Een andere hardnekkige legende is die oom die voor Nintendo werkt. Iedereen had wel een kind op school die iets dergelijks beweerde. Natuurlijk, diegene kon het nooit bewijzen maar had wel verhalen genoeg over waar Nintendo in de toekomst mee zou komen. Juist van die legende is een verhalende game gemaakt. Je kiest een personage en leest door het verhaal, terwijl je steeds keuzes maakt door op delen van de tekst te klikken.

The Uncle Who Works for Nintendo

We zeggen verder niets, maar deze toch best creepy game wil je gewoon spelen. Het is gemaakt door auteur Michael Lutz en is gratis in je browser te spelen. De game kent meerdere eindes dus is meermaals herspeelbaar. Tip: zet je koptelefoon op en bedank ons later!

The Uncle Who Works for Nintendo kun je hier spelen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws