Val op met deze tote bags

Joni Hendrix | 28 oktober 2014
lifestyle


Afgelopen zomer zag je ze al voorbijkomen: de tote bags. Ook dit najaar mag je ermee gezien worden. In veel winkels zie je deze tassen met verschillende prints hangen. Toch is er een webshop die onze aandacht trekt, namelijk Zoet & Peper.

De tassen van Zoet & Peper zijn origineel. De teksten zijn grappig en daar steel je zeker de show mee. Hoe leuk zijn de teksten: ‘Jij bent de ketchup over mijn macaroni’ en ‘Deze tas is van mijn moeder’? Met zo’n tas wil je toch door de stad lopen? Wij in ieder geval wel. De tassen zijn ook nog eens handig in gebruik, er past veel in en als ze vies zijn, kun je ze wassen. Wij zijn fan, jij ook?

Tas met je eigen tekst

Op de facebookpagina van de webshop is nu ook een leuke actie. Je kunt je zelfbedachte tekst insturen. Uit alle inzendingen wordt een winnaar gekozen en de winnende tekst komt op een tas te staan. Wie weet loop jij straks met een tas met je eigen tekst erop. Wat nog leuker is: het winnende ontwerp wordt op de site geplaatst, dus mensen kunnen het ook bestellen. Hoe gaaf is het als mensen straks met een tas met jouw verzonnen tekst rondlopen?totebag2

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws