Miley Cyrus promoot panty’s op haar manier

Joni Hendrix | 18 november 2014
lifestyle


Toen Miley Cyrus de vraag kreeg of ze panty’s voor het merk Golden Lady Company wilde promoten, moest ze meteen gedacht hebben: ‘Yes, ik kan weer topless ronddansen met mijn teddybeer.’ De panty’s zien er mooi en strak uit, ze zijn zelfs motorkap bestendig!

Fluffy teddybeer

Nu we even dachten dat het rustiger was rondom het Disneysterretje, bewijst deze video dat ze haar wilde haren nog niet verloren is! Voor de verandering tovert ze haar teddybeer weer tevoorschijn. Na het lief knuffelen van de beer, wordt deze zonder pardon uit elkaar getrokken. Arm ding! Maar eerlijk moeten we wel zijn: de panty’s zien er goed uit. Mooie kleuren en verkrijgbaar in verschillende diktes, zoals 20 en 40 den.

Feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur en de jurkjes mogen weer uit de kast worden getrokken. Het is waarschijnlijk te koud voor blote benen, dus een fijne panty kan nooit kwaad. Misschien dat je na het zien van de video denkt: ‘Ik wil er ook zo uitzien als Miley!’ Dat kunnen wij ons goed voorstellen, dus houd je vooral niet in deze Kerst.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws