XOO Belt - riem voor je smartphone

Jooshua Franssen | 19 november 2014
lifestyle


Handig al die powerbanks en externe acculaders voor je smartphone, maar dan moet je die natuurlijk niet vergeten mee te nemen. Laten we eerlijk zijn, de mannen hebben het wat dat betreft iets lastiger dan de vrouwen; vrouwen lopen over het algemeen vaker met een tas rond dan mannen. Waar moeten we dat ding dan laten?

Heren, check de XOO Belt. Niet alleen kun je daarmee je smartphone opladen als het nodig is, maar het houdt ook nog eens stijlvol je broek op z'n plaats. De XOO Belt staat momenteel op Indiegogo, een website waar start-ups een product kunnen presenteren en verkopen, en hij gaat hard. In de riem zit een totale capaciteit van 2100mAh verborgen, die je in staat stelt je smartphone op te laden wanneer het nodig is. Een iPhone 6 kun je daarmee in 2,5 uur opgeladen hebben en nog wat stroom overhouden.

De stijlbewuste man hoeft zich in elk geval geen zorgen te maken; de XOO Belt komt met een vol leren riem en minimalistisch zink afgewerkte gesp, waarin de oplaadpoort en usbkabel zitten verwerkt.

Dus heren, zoek je nog een nieuwe riem, of dames heeft vriendlief nog een nieuwe riem nodig, misschien is de XOO Belt dan wel wat voor jou. Voor 155 dollar kun je er een bestellen op projectpagina op Indiegogo, maar dan zul je wel even moeten wachten. Naar verwachting valt de XOO Belt in juni 2015 pas op de deurmat.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws