De vijf vetste mega-deals op Black Friday

Eveline Meijer | 28 november 2014
lifestyle


Black Friday is de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten waarop bijna alle winkels gigantische kortingen geven. Op deze vrijdag zijn de winkels door deze acties erg druk, waar de benaming 'Black Friday' vandaan komt. Deze dag is er echter ook in Nederland, en dat is dus vandaag! Dit betekent dat er enorme kortingen zijn op allerlei vette dingen en wij hebben de vijf leukste artikelen met de grootste kortingen voor je op een rijtje gezet.

SoundsticksHarman Kardon SoundSticks III

Op Bol.com vinden we deze vette speakerset! Deze set bestaat uit twee frontspeakers en één subwoofer. Cool is dat de Harman Kardon Soundsticks III transparant zijn, waardoor ze niet opvallen en overal mooi staan. De set is overigens ook aan te sluiten op je televisie. Normaal gesproken is deze set 179 euro, maar je krijgt nu 44 procent korting bij Bol.com. Daarmee is de set maar €99,99!

MiniDock

MiniDockJe wilt je telefoon opladen, maar je snoer is net te kort. Dan heb je twee keuzes: je telefoon aan het snoer laten bungelen of hem op de stekker laten balanceren en maar hopen dat hij niet valt. De MiniDock biedt voor iPhones de oplossing: op deze steker plaats je je telefoon en deze blijft er vervolgens gewoon op staan. Ideaal dus! Fancy biedt deze MiniDock nu aan met vijftig procent korting, waardoor hij nu nog maar twintig dollar kost, wat ongeveer zestien euro is.

TransformersTransformers: Age of Extinction

De hit-film-serie Transformers heeft dit jaar zijn meest recente deel gekregen: Age of Extinction. In de film moeten de Autobots ontsnappen aan een bounty hunter, en Optimus Prime schiet een werktuigkundige en zijn dochter te hulp.

Normaal gesproken zijn recent op DVD en BlueRay uitgebrachte films behoorlijk duur, en de DVD is origineel dan ook €19,99. Mediamarkt haalt daar ongeveer 45 procent van af voor Black Friday en de DVD kost vandaag slechts elf euro.

Xbox 360 Super Slim + Wireless Xbox 360Controller + Call of Duty: Ghosts + Call of Duty: Black Ops II + een maand Xbox Gold Live

De Xbox One is inmiddels uit, waardoor er allerlei vette deals komen op de voorganger van de Xbox One, de Xbox 360. Bol.com heeft een dergelijk pakket en nog met twintig procent korting ook! Voor 199 euro krijg je niet alleen de Xbox 360, maar ook een wireless controller, een maand Xbox Gold Live, Call of Duty: Black Ops II en Call of Duty: Ghosts. Lekker die koude winterdagen doorkomen? Dat lukt wel met dit complete pakket!

Coca Cola Series Frozen Beverage Maker

Coca-Cola-Series-Frozen-Beverage-MakerDit retro apparaat maakt geen Cola, maar allerlei soorten bevroren mixdrankjes.Van smoothies tot Margarita's, alles is mogelijk. Je hebt twee opties voor het soort ijs dat je wilt gebruiken: fijngesneden of wat grover. Je kunt ook zelf bepalen of je slechts één drankje maakt, of meerdere voor bijvoorbeeld een feestje. Bij het apparaat komen ook een aantal recepten, dus je kunt meteen beginnen met het maken van je eigen drankje. Op Fancy is de Coca Cola Frozen Beverage Maker nu dertig dollar (ongeveer 24 euro), dus je krijgt veertig procent korting.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws