Check deze drie wtf-gadgets

Peter Güldenpfennig | 2 december 2014
lifestyle


Gadgets zijn handig en vaak tof. Maar niet alle gadgets, helaas. Sommigen verbazen je, andere doen je ronduit walgen, en sommige doen je enkel luidkeels een dikke 'wtf???' loslaten. Laten we nou net drie van deze gadgets voor je op een rij hebben gezet!

Cell-Mate

Cell-MateKen je dat, je loopt over straat en je komt iemand tegen waarvan je denkt: 'Tegen wie heeft die gast het?', en blijkt 'ie door een headset te praten. Yup, headsets zijn cool, vooral ook omdat je lekker hands-free kan bellen zonder dat je ze ziet.

Laat dat nu net het probleem zijn bij de Cell-Mate, een apparaat dat je hands-free laat bellen 'zonder bluetooth'. Je klikt je smartphone aan de Cell-Mate en zet 'em met de ijzeren beugel op je hoofd. Het ziet er niet uit, en met een prijs van 12,99 dollar weten we niet of we nu moeten lachen of huilen.

Wil je graag voor lul lopen op straat? Bestel je eigen Cell-Mate dan hier.

TwitterPeek

TwitterpeekIedereen, of 'ie het nu gebruikt of niet, heeft een Twitter-account. Maar wat als je geen smartphone hebt en toch elk uur je shot van 140 tekens nodig hebt? Enter de TwitterPeek, een Twitter-exclusief device waarmee je kan Twitteren. En alleen mee kan Twitteren, verder niets.

Geen wonder dat Peek, het bedrijf achter dit device (wat door Time verkozen werd tot één van de beste uitvindingen in 2008, ik stierf een beetje van binnen toen ik dit typte), inmiddels out of business is.

Brainwave Cat Ears

Cat EarsAls een gadget uit Japan komt, kun je er vaak vanuit gaan dat er iets bijzonders aan is. Bij de Brainwave Cat Ears hoef je niet lang te zoeken, want als je met kattenoren op je kop gaat lopen, is misschien bijzonder niet het juiste woord. Maar goed, wie zijn wij om te oordelen?

Deze kattenoren zijn echter meer dan enkel een versiering. Via een sensor op je voorhoofd krijgen de kattenoren signalen vanuit je hersenen binnen en reageren hierop. Het resultaat? Kattenoren die meebewegen met jouw mood. Wij zeggen niks, check in plaats daarvan onderstaand filmpje:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws