Vijf partyproof clutches

Joni Hendrix | 9 december 2014
lifestyle


De feestdagen komen steeds dichterbij, dus het wordt tijd om je party-outfit samen te stellen. Of je nou voor stoer of chic gaat, een tas mag niet ontbreken! Waar laat je anders je make-up, reserve panty, mobiel en portemonnee?

Als je een mooie galajurk aan hebt, wil je natuurlijk niet dat deze verpest wordt door een schoudertasje. Dat is echt not done! Ook als je dit jaar voor stoer-chic gaat, moet een schoudertasje niet de aandacht van je outfit opeisen. Ga voor een stijlvol alternatief, zoals een clutch. Partyproof en een mooie eyecatcher voor bij je outfit. Wij zochten er alvast een paar voor je uit.

clutch1

Dune

Wil je dit jaar écht de show stelen? Dan is deze clutch misschien wel wat voor jou! De goudkleurige glitters maken je outfit helemaal af. Let er wel op dat je niet glitters met glitters gaat combineren, dat is too much. Zorg ervoor dat je clutch een goede toevoeging is en niet je outfit verpest!

clutch2

Sacha

Ga je voor een stoerdere outfit? Dan past deze clutch wellicht goed bij je outfit! Niet té chic en ook niet té saai. Combineer het met een mooie, stijlvolle, maar stoere zwarte outfit en je bent helemaal klaar. Wil je toch liever een jurk aan? Prima, dan maakt deze clutch je outfit meteen wat hipper.

clutch3

Gabor

Zwart kan altijd, toch? Wij vinden van wel. Deze clutch is misschien minder origineel, maar wel erg handig. De tas staat bij iedere outfit, dus je hoeft nergens op te letten. Ook is de grootte erg prettig, er past veel in. Dus misschien toch maar twee reserve panty’s meenemen?

clutch6

Invito

Dit schattige handtasje van Invito kun je gemakkelijk met iedere party-outfit combineren. Ook leuk om wat mintgroene details terug te laten komen in je outfit. De schouderriem is afneembaar.

clutch5

Michael Kors

Wil je echt uitpakken? Ga dan voor deze rode clutch van Michael Kors. Het is wel een dure aankoop, maar misschien als je extra lief bent, wil de Kerstman wel even wat centjes aan je doneren. De gouden schouderriem is afneembaar. Let wel op dat je deze tas niet met teveel zilveren accessoires combineert, het moet wel één geheel zijn. Dus ga voor mooie gouden sieraden. Succes verzekerd!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws