Start je feestdagen stijl- en smaakvol met The Sub

Peter Güldenpfennig | 10 december 2014
lifestyle


Een koud kratje bier is lekker, maar laten we eerlijk zijn: liever hebben we een verst getapt pilsje, toch? En als de tap zelf er dan ook nog eens mooi uitziet, is dat helemaal mooi meegenomen. Heineken dacht dat ook en heeft samen met Krups The Sub ontwikkeld.

High-end

The Sub is een high-end thuistap voor iedereen, op de markt gebracht door Heineken en Krups, en ontworpen door designer Marc Newson. Naast dat de tap er gewoon vet uitziet (en uiteraard op een onderzeeër lijkt) is er ook aan gebruiksgemak gedacht. The Sub is zowel lichter als kleiner dan de spirituele voorganger van Heineken, de Beertender. Hiermee past de tap eigenlijk in ieder interieur.

Je laadt de tap met zogenaamde Torps (inderdaad, torpedo's!), flessen van twee liter gevuld met bier. Dat kan uiteraard Heineken zijn, maar Torps met Affligem, Desperados, Pelforth, Birra Moretti Baffo d’Oro, Wieckse Witte en Tiger Beer zijn ook verkrijgbaar. Later volgen nog Torps met Brand UP en Brand Weizen. Na het laden sluit je The Sub luchtdicht af en je bent onmiddellijk klaar om te tappen.

Het perfecte biertje

Belangrijk is het tappen zelf natuurlijk. Dat gaat lekker smooth met The Sub. De tap kent vering waardoor de hendel automatisch terugschiet in de neutrale stand. Hierdoor tap je al snel het ene na het andere mooie biertje. Andere thuistaps hebben nogal eens het probleem dat je net teveel of te weinig tapt, met The Sub heb je al snel een ritme te pakken voor 'het perfecte biertje'.

TheSub-accesoiresHet bier smaakt zoals 'ie hoort te smaken wanneer deze getapt is: vers en vooral koud! Dat komt vooral door de koeling in The Sub die ervoor zorgt dat je bier altijd gekoeld is op twee graden Celsius. De Torps zijn trouwens ook van tevoren goed te koelen, het formaat leent zich uitstekend voor je koelkast.

Accessoires

Aan het gebruiksgemak van de tap is gedacht, en ook het drinken van het bier zelf is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er diverse accessoires verkrijgbaar om je biertje in stijl te drinken. Zo zijn de welbekende lange ellipse-glazen verkrijgbaar, maar ook kun je kiezen voor rechte The Sub-glazen. Bijbehorende onderzetters zijn tevens verkrijgbaar. Met het accessoire-pakket ben je trouwens in één keer klaar. Hierin zitten vijf glazen en vijf onderzetters, verpakt in geschenkverpakking.

The Sub is verkrijgbaar vanaf €249,-, Torps zijn verkrijgbaar vanaf €5,79.

Meer info? Ga naar de officiële website. Hier kun je ook jouw eigen Sub en Torps bestellen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws