Rormix - de Tinderapp voor muziek

Jooshua Franssen | 10 december 2014
lifestyle


Tinder kennen we nu allemaal wel. Simpel links of rechts swipen en je kunt iemand liken of disliken. Combineer het swipen met nieuwe muziek van upcoming en onafhankelijke artiesten en je krijgt Rormix.

Met de Rormix app kun je videoclips bekijken, zoeken naar muziek die bij jou past en nieuwe booming artiesten ontdekken op je smartphone. Hou je van muziek en ben je bekend met de Tinder app, dan is de 'Quick Discovery' modus wat voor jou. Je krijgt dan een korte, vijftien seconde durende, videoclip voorgeschoteld die naadloos loopt. Swipe naar links om te skippen, swipe naar rechts om te liken. Makkelijker nieuwe muziek ontdekken is er bijna niet. Het belangrijkste zit hem in het feit dat de app puur gericht is op artiesten en bands die nog niet bij een label zitten aangesloten en dus nooit de exposure zouden krijgen op een YouTube of VEVO. Je hebt in elk geval genoeg ruimte om te ontdekken; er zijn 26 genres waar je uit kunt kiezen, van Folk tot Hip-Hop en van House tot Jazz, dus voor ieder wat wils.

Twee video's uit de sectie 'House'

 

Nieuwsgierig wat er allemaal beschikbaar is in de 'House' genre? Neem dan alvast een kijkje op de website van Rormix of download gratis de app voor iOS of Android.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws