Leren jas? Boda Skins heeft het!

Tess Maidman | 17 december 2014
lifestyle


Het is je ongetwijfeld opgevallen dat de leren jas zich al een lange poos op het straatbeeld vertoont. Eigenlijk is dit kledingstuk gewoon hartstikke retro. Bij jouw ouders, opa en of oma hangt er hoogstwaarschijnlijk ook een aan de kapstok. Leer gaat immers ja-ren mee.

Het Britse label Boda Skins dat staat voor high end leren jasjes, is bedoeld voor moderne mannen en vrouwen die graag tijdloze design dragen. De productie van deze jassen vindt plaats in het Turkse dorpje Sucati en wordt vervaardigd door ambachtslieden die kwalitatief goed materiaal, zoals Nappaleer en satijn gebruiken. Ontwerper en oprichter Nathan Alexander creert zijn ontwerpen in het Britse Manchester.

Collectie
De Biker, Military en Classic zijn de drie modellen van Alexander’s jassencollectie. Ze zijn te koop in basis kleuren als zwart en bruin, maar de zomercollectie biedt meer, namelijk baby blauw, roze, wit en rood.

Aanrader
Mannen, investeer je geld in een goed item waar je jaren lang plezier van kunt hebben. Kay Michaels doet het ook! Deze ware Quilted Biker Jacket is een ware musthave. Voor de modebewust vrouwen onder ons; met het Military Napoleon jasje shine jij als geen ander. En je weet het: life is a catwalk, ook voor Olivia Palermo.
Bodaskins_kay-michaels-quilted-biker_black_EU499Bodaskins_Military_Napoleon_EU399

 

 

 

 

 

 

 

Boda Skins is in 2007 opgericht in Manchester en staat bekend om zowel een klassieke maar ook een beetje moderne uitstraling.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws