Pimp jouw little black dress

Tess Maidman | 17 december 2014
lifestyle


The little black dress die vast en zeker ook in jouw kledingkast hangt, is een tijdloze klassieker die je op verschillende gelegenheden kunt dragen. Accessoires zoals haarbanden, kettingen en kleurrijke clutches kunnen jouw look verfrissen. Hier een paar accessoires die verrijkend kunnen zijn bij voor jouw little black dress.

Sjaal

Sjaals kun je het hele jaar door dragen. Wanneer je er één koopt, zorg dan wel dat ie bij het seizoen matched. Een lichte, linnen sjaal met polka dots is een perfecte accessoire voor de lente en de herfst. Voor nu zal een katoenen of een van kasjmier gemaakte sjaal je warm houden als je dat charmante zwarte jurkje draagt.

Statement ketting

Voeg een opvallende ketting aan je little black dress toe en klaar is kees; bijvoorbeeld een bib-ketting. Deze kettingen zorgen voor een classy look, waarmee de halslijn ook nog eens wordt geaccentueerd. Vooral bij een simpele zwarte jurk is een bib-ketting een eyecatcher.

Smalle riem

Smalle riempjes kun je rondom je middel dragen, zodat je taille slanker lijkt. Heb je een zakelijke afspraak, kies dan voor een zwarte of nude kleur. Draag je de jurk in je vrije tijd, combineer het dan eens met een gewaagdere kleur of textuur.

Haarband

Als je geen fan bent van sieraden, maar toch wat flair wilt toevoegen aan je little black dress, neem dan een haarband die bewerkt is met details. Zoek er één die past bij je andere accessoires, zoals jouw tas of schoenen. Een kleur die je altijd kunt dragen, is zilver. Een zilveren haarband staat bij elke haarkleur.

Stiletto’s

Kleurrijke hakken horen écht onder een simpele zwarte jurk. Probeer ook eens puntschoenen in het blauw, rood of groen. Met kleurrijke hakken steel jij de show én je kunt ze het hele jaar dragen. Perfect argument om je te verantwoorden tegenover manlief! Want zeg nou zelf, welke vrouw wil nou geen nieuw paar schoenen aanschaffen?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws