Altijd bij de tijd met Buddha to Buddha's DJ watch

Peter Güldenpfennig | 19 december 2014
lifestyle


Heren opgelet; sieradenmerk Buddha to Buddha heeft een exclusief horloge gelanceerd voor dj's die net even iets anders zoeken. De Zwitserse uurwerken in het horloge zijn gecombineerd met een modern design, waardoor het zich met de beste horlogemerken ter wereld kan meten. Immers, als het Swiss made is, weet je dat het om precisie-uurwerken gaat. Het horloge is een limited edition dj-horloge binnen de Aquatic Explorer-lijn, maar maak je geen zorgen: ook als je niet achter de decks staat is de tijd prima af te lezen.

Luxe

Het horloge, waar er overigens maar 150 van zijn gemaakt, biedt de drager een lijst aan luxe. De fijn gedetailleerde zwarte wijzerplaat geeft het horloge een exclusieve uitstraling en het saffierglas zorgt ervoor dat er minder snel krassen op het glas komen. Naast looks kan het horloge dus ook tegen een stootje. Ook tegen water trouwens, want je kunt 'em ook als duikershorloge gebruiken.

Mindstate Ring

Een horloge van Buddha to Buddha kan niet zonder Mindstate Ring natuurlijk. Op deze ring vind je inspirerende teksten die je moed inspreken, je inspireren of als rustpunt dienen. In het geval van dit horloge zijn het woorden die dj's wel kennen:  ‘feel the beat’ ‘rewind’ en ‘moment of silence’. Ieder moment van de dag kent tenslotte zijn eigen ritme en een dj weet dat als geen ander. Draai de ring op een bepaald uur en precies dan word je aan die bepaalde state of mind herinnerd.

Gratis toegang tot Embrace Life

Handig: De minutenwijzer en uurwijzer geven licht in het donker: ook tijdens het draaien in een donkere club blijf je prima bij de tijd dus. Trouwens, met het horloge krijg je in 2015 gratis toegang tot de Embrace Life-events van Buddha to Buddha, een aardige geste!

Het Aquatic Explorer dj-horloge is verkrijgbaar op de website van Buddha to Buddha voor een prijs van €699,-.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws