De leukste games voor de lange reizen tijdens kerst

Eveline Meijer | 24 december 2014
lifestyle


Met kerstmis ben je vaak veel aan het reizen. Naar familie, vrienden of naar een keihard feest. Maar wat doe je dan onderweg? Genieten van de leukste kerst-games voor op je mobiel!

1. Bad Christmas

De Kerstman is gekidnapped door zijn slechte tegenhanger: Krampus. Jij speelt als Mrs. Claus en moet de wereld rondreizen om hem te redden. Met twintig levels heb je deze shooter niet zomaar uitgespeeld, dus deze game is perfect voor lange reizen!

Bad Christmas is voor 73 cent te koop in de Play Store. Er is echter ook een Lite-versie aanwezig, dus je kunt hem ook uitproberen voor je hem koopt.

https://www.youtube.com/X6kDlbH-Xb4

2. Christmas Festive Fight – Santa saves Xmas

De kerstman is onderweg met alle cadeaus, maar een aantal bad guys laten hem niet zomaar gaan. Pak je wapens en maak je klaar om te vechten! Echte vecht-skills heb je niet nodig, maar een goede concentratie en snelheid komen wel van pas.

Christmas Festive Fight is gratis te downloaden voor iOS.

Christmas Santa Fight2. Christmas Santa Fight

In deze cartoon-game moet je de samurais met je familie verslaan om de wereld te redden en te verdedigen. Je hebt diverse skills in deze action adventure RPG, waarmee je de vijanden kunt verslaan. Zo maak je gebruik van een zwaard, een catapult en scherpschutters om jouw doelen te bereiken.

Christmas Santa Fight is gratis te downloaden in de Play Store.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws