Speel Knights of the Old Republic op je Android-device

Peter Güldenpfennig | 28 december 2014
lifestyle


Lange tijd zijn smartphone- en tabletgames het domein geweest van simpele docht tactische en tevens zeer verslavende games als Angry Birds en Candy Crush. Die tijd ligt echter al even achter ons. Mobile devices zijn tegenwoordig full-fledged gaming-machines en dus vinden grotere games steeds vaker hun weg naar deze devices. Zoals Knights of the Old Republic van Bioware bijvoorbeeld. Eerder al speelbaar op iOS, en nu ook verkrijgbaar op Android.

Knights of the Old Republic

In de game kies je een karakter, man of vrouw, en begin je een episch sci-fi-avontuur in het Star Wars-universum, enkele duizenden jaren voor de films. Je exploreert planeten en gebruikt uiteraard de welbekende force powers. Het toffe aan rpg's van Bioware is de keuzevrijheid die je krijgt, wat in deze game natuurlijk vertaalt wordt naar de light- of de dark side.

Gaaf dus, eindelijk een grote westerse rpg op zakformaat op je Android-device. Het enige probleem is wellicht je accu die in no time leegloopt. Voor de prijs hoef je het niet te laten, je hebt de game voor iets meer dan vier euro.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws