Geniet in 2015 van deze vette games

Eveline Meijer | 4 januari 2015
lifestyle


2015 is nog maar net begonnen, maar de eerste games van het jaar komen er alweer aan. Ook dit jaar zijn er weer genoeg spellen om uit te kiezen, zodat jij je kamer nooit meer verlaat. Dit zijn de drie van vetste games die binnenkort al uit komen!

Batman Arkham Knight

Batman staat tegenover één van de grootste bedreigingen van zijn stad. De Scarecrow is terug en wil een samenwerking starten met allerlei superschurken, zoals Penguin, Two-Face en Harley Quinn, om Batman voor altijd te verslaan.

In de game komt er een unieke versie van de Batmobile, waar je voor het eerst ook mee kunt rijden.

https://www.youtube.com/wsf78BS9VE0

Batman Arkham Knight komt op 6 februari 2015 uit op Playstation 4, Xbox One en PC, maar is nu al te reserveren.

Dying Light

Dying Light is een actie survival first-person game. Je zit in een grote, gevaarlijke open wereld. Gedurende de dag wandel je door een urban omgeving, die ten onder is gegaan aan een mysterieuze epidemie. Je zoekt naar supplies en wapens waarmee je hordes van hersenloze, vleesetende vijanden, ontstaan door de plaag, verslaat. 's Nachts wordt je echter een prooi, aangezien de geïnfecteerden sterker en agressiever worden. Daarnaast verlaten de onmenselijke jagers hun nesten om te eten.

Dying Light is vanaf 28 februari te koop voor Xbox One, Playstation 4 en PC.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Wild Hunt ging altijd over het overleven van oorlog, plagen en de dood. Hoewel niemand weet waar ze vandaan komen, zorgen deze rijders nog steeds voor angst in de harten van alle mensen. Er wordt geloofd dat ze in staat zijn om mensen hun geest te stelen, zodat zij later bij de hun komen. The Wild Hunt is een dodelijkere kracht dan dat de Witcher ooit is tegengekomen.

In de game kun je door grote zeeën varen, zoeken naar lang verloren artefacten of de bergen in rijden naar het gevecht. De game biedt meer dan honderd uur aan gameplay en heeft een verhaal alsof het uit een boek komt. Niet vreemd, want de serie is gebaseerd Andrzej Sapkowski.

https://www.youtube.com/FcogCjLymeI

The Witcher 3: Wild Hunt is 24 februari verkrijgbaar voor Xbox One, Playstation 4 en PC. De game is nu al te reserveren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws